Παντελιάδης: "Έχω πρόταση για τον ΠΑΟΚ"

Παντελιάδης: "Έχω πρόταση για τον ΠΑΟΚ"

Παντελιάδης: "Έχω πρόταση για τον ΠΑΟΚ"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 253 ΦΟΡΕΣ

Εξώδικο για να μπλοκάρει τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε ο Ηλίας Παντελιάδης. Παπάζογλου και Λεονάρντο είναι τα δύο νέα "θύματα" τραυματισμών. Γεωργιάδης: "Θα ανέβουμε πολύ".

Ένας πρώην διοικητικός παράγοντας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Παντελιάδης, αντιμετωπίζει προσωπικά προβλήματα, καθώς έχει "χρεωθεί" τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αν δεν εκλεγεί αιρετή διοίκηση στην ΠΑΕ για να αναλάβει αυτό το βαρύ φορτίο, ο ίδιος θα συνεχίσει να έρχεται αντιμέτωπος με σοβαρά προβλήματα.

Το θέμα του έχει έρθει στην επιφάνεια και τα προηγούμενα χρόνια αλλά λύση δεν δίνεται από την ώρα που ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με διοικήσεις Πρωτοδικείων. Με αφορμή τη νέα παράταση της θητείας της που ζητά η διοίκηση Ζαγοράκη, ο Παντελιάδης παρενέβη και με εξώδικό του προς το Πρωτοδικείο προσπαθεί να μπλοκάρει τη νέα διοίκηση και να οδηγήσει τον "δικέφαλο" σε αιρετή διοίκηση.

Μιλώντας στον "Libero" δήλωσε: "Δεν έκανα στο δικαστήριο παρέμβαση αλλά έχω στείλει εξώδικο. Δεν έχουν δικαίωμα να είναι διοίκηση πρωτοδικείου με μετοχές στον ΠΑΟΚ ο Ζαγοράκης, ο Μηλιωρίδης κτλ. Έχω στείλει εξώδικο ότι αν εξακολουθήσει αυτό το παράνομο με τις διοικήσεις πρωτοδικείου θα ζητήσω να αλλάξουν τα πράγματα. Πρέπει να πάει σε διοικήσεις αιρετές. Μόνο ο Βρύζας μου είχε πει ότι θα πηγαίναμε να βρούμε λύση".

Ο πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ εξήγησε μάλιστα ότι είχε κάνει επαφές με κυβερνητική στελέχη για το θέμα των χρεών της ΠΑΕ: "Τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι 32 εκ. ευρώ μαζί με τις προσαυξήσεις. Είχα συνεννοηθεί με τον Βενιζέλο πριν πάει στο Υπουργείου Οικονομικών. Είπαμε να πληρωθούν 12,8 εκ. ευρώ και να φύγουν όλες οι επιβαρύνσεις από Μπατατούδη και μετά που με ακολουθούν . Αυτό το διάστημα με ενέπαιξε ο κ. Βιολίδης και άλλοι. Έκανα υπομονή. Κάναμε μία συνάντηση με τον κ. Βρύζα. Είπε θα το προχωρήσουμε εμείς οι δύο πριν φύγει για την Εθνική. Του Κατσαρή του είπα δέκα φορές ότι κάνω υπομονή".

Απαντώντας μάλιστα σε όποιον πιθανόν τον κατηγορεί για τη στάση του, τόνισε: "Είμαι περισσότερο ΠΑΟΚ από τον καθένα. Τα λεφτά που έχω βάλει εγώ δεν τα έβαλε κανένας. Θα μπορούσα να πάρω πίσω επιταγές ή να πάω στα δικαστήρια. Γύρω στα 280.000 ευρώ έβαλα. Οι άλλοι που έχουν δώσει λεφτά τα έχουν πάρει πίσω. Θα μπορούσα να πάω στα δικαστήρια και να πάρω πίσω λεφτά. Σύμβουλοι που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ πήραν πίσω ότι έβαλαν".

Όσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του ο Παντελιάδης είπε: "Δεν μπορώ να πάρω φορολογική ενημερότητα λόγω των χρεών του ΠΑΟΚ. Έχω να παίρνω από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ τόσα λεφτά. Μου έχουν πάρει χρήματα ο Κολντεμπέλα, ο Λιαδέλης πήρε 55.000 ευρώ πρόσφατα από τράπεζα για επιταγή που του έδωσα να έρθει στον ΠΑΟΚ. Ο Σούμποτιτς πήρε 75.000 ευρώ με δικαστήριο και έφαγα και δύο χρόνια φυλακή και 30.000 ευρώ. Δεν θα αφήσω στα παιδιά μου κληρονομιά τα χρέη του ΠΑΟΚ. Τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι σε μένα. Τα 32 εκ. ευρώ μαζί με τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις. Ήμουν ο τελευταίος που είχα δικαίωμα υπογραφής στον ΠΑΟΚ. Για να πάνε στον ΠΑΟΚ πρέπει να πάει σε αιρετή διοίκηση. Τώρα είναι στο δικό μου το ΑΦΜ. Είναι και σε Γούμενο και Μπατατούδη κτλ. Αυτούς δεν τους νοιάζει τίποτα".

Όταν του ζητήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες από τις συζητήσεις με τον Ευάγγελο Βενιζέλο τόνισε: "Εγώ που ενδιαφέρομαι πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε να βοηθήσει ο κ. Βενιζέλος για τα χρέη. Γιατί δεν κάνουν ρύθμιση 20 χρόνια με 500.000 ευρώ το χρόνο. Σε βάθος χρόνου θα ελευθερωθεί ο ΠΑΟΚ.Ο Βενιζέλος θέλει να βοηθήσει πάντα τον ΠΑΟΚ. Εμένα με βοήθησε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, άλλαξε ΑΦΜ στην ΚΑΕ και έμεινε μηδέν χρέος. Τώρα έχω πάνω μου 62 εκ. ευρώ και συνέχεια μπαίνουν τόκοι. Σε ΠΑΕ και ΚΑΕ".

Σχετικά με το χρόνο που έγινε η τελευταία επαφή με τον Βενιζέλο είπε: "Πριν γίνει Υπουργός Οικονομικών. Κάποια στιγμή ο Ζαγοράκης μου είπε ότι ο πρώην Υπουργός Οικονομικών κ. Οικονόμου είχε επαφή μαζί του και είπαν να δουν το θέμα. Αν δεν τρέξεις να πας στην Αθήνα δεν γίνεται τίποτα. Δεν έχουμε πίεση. Τώρα έμαθα ότι έγινε μία ρύθμιση των χρεών του πρωτοδικείου ύψους 1,1 εκ. ευρώ. Είμαι κι εγώ εγγυητής εκεί μου είπαν! Δεν ξέρω πως. Μαζί με κάτι παλιά χρέη έκαναν ρύθμιση και φαίνομαι και εκεί. Ο ΠΑΟΚ έχει ενημερότητα πληρώνοντας 10-11.000 το μήνα".

Εξαπέλυσε μάλιστα ευθεία επίθεση στους διοικούντες την ΠΑΕ, λέγοντας: "Γιατί να είναι διοίκηση αυτοί και όχι εγώ; Αυτοί που δεν βάζουν δεκάρα. Ο μόνος που μπορεί να βάλει χρήματα είναι ο Σαχπατζίδης. Σε αυτόν είπα ότι θα αποσύρω τις απαιτήσεις μου επειδή αυτός είναι άνθρωπος που μπορεί να βάλει χρήματα. Έτσι έστειλα το δικηγόρο μου να κάνει παρέμβαση στο Πρωτοδικείο. Δεν θα έδιναν ποτέ την έγκριση αν το έκανα. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Είμαι σίγουρος διότι μίλησα με ανθρώπους του δικαστηρίου. Κάποτε θα φτάσει να πέσει ο ΠΑΟΚ στη Δ’ Εθνική όπως το πάνε. Αυτοί που είναι διοίκηση ζητάνε να χαριστούν τα χρέη".

Τέλος αποκάλυψε ότι ζήτησε να μπει στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, έχοντας πρόταση για τα χρέη: "Ζήτησα να μπω στο συμβούλιο και μου αρνήθηκαν. Και ο Κατσαρής και ο Ζαγοράκης. Τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ με τον τραγουδιστή και με τον άλλον που ψήνει σουβλάκια; Εγώ θα του έβρισκα 10 ανθρώπους να βάλουν 100.000 ευρώ. Ποτέ δε με φώναξαν. Ποιος θα πάει με μαλλιά μέχρι τη μέση να βρει λύσεις; Εγώ μπορώ να δώσω λύση στο θέμα των χρεών! Μαζί με 2-3 ακόμη ανθρώπους μπορώ να βρω λύση. Ποιος άλλος μπορεί να βρει λύση;".

Νέοι τραυματισμοί

Προπόνηση χωρίς τραυματισμό έχουν καιρό να δουν στον ΠΑΟΚ και ο Λάσλο Μπόλονι έχει δύο ακόμα "πονοκεφάλους" να τον προβληματίζουν.

Ο Θανάσης Παπάζογλου, που πήγε πολύ καλά στο χθεσινό φιλικό με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα, που θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες. Ο νεαρός φορ θα επανέλθει σε κανονικό ρυθμό την επόμενη εβδομάδα. Πόνους στο γόνατο νιώθει ο Λεονάρντο. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό αλλά το πιο δυσάρεστο είναι ότι το πρόβλημα αυτό έρχεται σε μία περίοδο που ο Βραζιλιάνος μπακ βρίσκεται σε ανοδική πορεία όπως έδειξε και στην Τρίπολη.

Οι τραυματίες Αθανασιάδης, Γκαρσία και Ίβιτς ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και σταδιακά ως την προσεχή Τρίτη θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα. Με θεραπεία συνέχισαν οι Λίνο, Έτο και Γλύκος.

Γεωργιάδης: "Θα ανέβουμε πολύ"

Έναν καλύτερο ΠΑΟΚ που θα ανέβει βαθμολογικά υποσχέθηκε στα επόμενα ματς ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο ποδοσφαιριστής του "δικέφαλου του Βορρά" μιλώντας στον "sport103fm" μίλησε για τις εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα, αλλά και την Εθνική μας ομάδα.

Για την τωρινή κατάσταση της ομάδας
"Αυτή την περίοδο η ομάδα στο πρωτάθλημα δεν πάει καλά. Πιστεύω όμως ότι θα στρώσει, θα είμαστε καλύτεροι στα επόμενα ματς και θα ανέβουμε βαθμολογικά, γιατί η θέση στην οποία βρισκόμαστε τώρα δεν μας αρμόζει".

Για το... διπλό πρόσωπο του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη
"Ίσως φταίει η συγκέντρωση. Στα ευρωπαϊκά ματς φαίνεται να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Επιπλέον, στην Ελλάδα μας παίζουν πιο κλειστά. Προσπαθούμε καθημερινά να δουλέψουμε πάνω σ' αυτό, δεν μας βγαίνουν όμως τα πάντα σε κάθε παιχνίδι".

Για το αν ο ενθουσιασμός έγινε απογοήτευση μετά από κάποιες ήττες
"Δεν θα το έλεγα. Με την ΑΕΚ κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όμως με ένα ματς δεν παίρνεις πρωτάθλημα. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες, το ξέρουμε. Κάθε χρόνο και ο πήχης ανεβαίνει ολοένα και πιο ψηλά. Μας ήρθαν ατυχή αποτελέσματα, πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα αν θέλουμε κάτι καλό. Δεν υπάρχει ψυχολογικό θέμα. Όταν η ομάδα κερδίζει, σαφώς και μετά παίζει με άλλο αέρα, τώρα όμως κανείς δεν θα μας δώσει ψυχολογία. Δεν την πουλάνε στα στα περίπτερα, πρέπει να τη βρούμε μόνοι μας. Κερδίσαμε στην Ιρλανδία και ελπίζαμε ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο στην Τρίπολη. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και χάσαμε το ματς".

Για το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα
"Ξέρουμε όλα τα παιδιά ότι χάσαμε έδαφος. Είναι αρχή ακόμη, πιστεύουμε ότι όλες οι ομάδες θα κάνουν κοιλιά. Η ομάδα θα βρει τα πατήματα της, θα γίνουμε καλύτεροι και θα φθάσουμε στις πρώτες θέσεις. Πιστεύω στην ομάδα, ζω με τα παιδιά καθημερινά, ξέρω ότι έχουμε δυνατότητες. Μας λείπουν ένα, δύο καλά αποτελέσματα στην Ελλάδα για να πάρουμε μπρος".

Για την προσαρμογή στην ομάδα
"Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα. Αν και πίστευα ότι είμαι έτοιμος, δεν ήμουν. Όσο περνά ο καιρός θα γίνομαι καλύτερος. Το παιχνίδια που θεωρώ ότι έπαιξε καλύτερα μέχρι τώρα ήταν με την Σάμροκ και, πριν από αυτό, με την Ρούμπιν".

Για το αν χρειάζεται λίγο παραπάνω... θράσος όταν αγωνίζεται
"Με τον καιρό θα κάνω περισσότερες ενέργειες. Μέχρι να προσαρμοστώ θέλω να παίζω στα σίγουρα, να μην κάνω λάθη και δίνω δικαιώματα. Ξέρω ότι πρέπει να παίξω και ένας με έναν, αυτά είναι τα στοιχεία που πρέπει να δείξω".

Για την Εθνική μας ομάδα
"Πιστεύω ότι με τον καιρό θα κληθώ και πάλι στην Εθνική ομάδα. Είναι λογικό να μην καλείσαι ότι δεν παίζεις σταθερά στην ομάδα σου".

Για το αν υπάρχει κούραση
"Δίνουμε δύο και τρία ματς την εβδομάδα, ο οργανισμός καταπονείται, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Είμαστε επαγγελματίες και σε δύο, τρία ματς να παίζουμε πρέπει να αντεπεξέλθουμε".

ΠΗΓΗ: www.woop.gr

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.