Συνεχίζεται η κατάληψη στη ΔΕΗ παρά τις εξαιρέσεις

Συνεχίζεται η κατάληψη στη ΔΕΗ παρά τις εξαιρέσεις

Συνεχίζεται η κατάληψη στη ΔΕΗ παρά τις εξαιρέσεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 321 ΦΟΡΕΣ

Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην καταβολή του τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών του ρεύματος. Την Τρίτη, συνεχίζουν την κατάληψη στο Κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος, στη Λ. Μεσογείων, ε

Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην καταβολή του τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών του ρεύματος. Την Τρίτη, συνεχίζουν την κατάληψη στο Κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος, στη Λ. Μεσογείων, ενώ τη Δευτέρα κατέβασαν τους διακόπτες στο πληροφοριακό σύστημα της Επιχείρησης.

Εκτός λειτουργίας τέθηκε από τη ΓΕΝΟΠ και το πληροφοριακό σύστημα "Ερμής" της ΔΕΗ, κάτι που σύμφωνα με την Ομοσπονδία σημαίνει ότι "όχι μόνο δεν μπορούν να εκδοθούν εντολές διακοπής ρεύματος αλλά, με ευθύνη της διοίκησης της ΔΕΗ, δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί καμιά απολύτως συναλλαγή με το κοινό".

Σε δηλώσεις του στο Mega, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΔΕΗ, Κ. Στεργώτης, ανέφερε ότι το κοινό μπορεί να εξυπηρετείται από τα κατά τόπους υποκαταστήματα της Επιχείρησης.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για την κατάληψη και ανέθεσε τη διερεύνηση της υπόθεσης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Η εντολή της Εισαγγελέως είναι να σχηματίζονται δικογραφίες με την διαδικασία του αυτοφώρου, με σύλληψη δηλαδή των υπαιτίων, για όσες περιπτώσεις διαπιστώνεται η διάπραξη αδικημάτων που διώκονται αυτεπάγγελτα.

Οι κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ συνεχίζονται παρά τις νέες εξαιρέσεις από το τέλος που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Διαβάστε για τις "εκπτώσεις" στο χαράτσι.

Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά