Μιραλάς: ''Ευτυχισμένος δισεκατομμυριούχος ο Μαρινάκης''

Μιραλάς: ''Ευτυχισμένος δισεκατομμυριούχος ο Μαρινάκης''

Μιραλάς: ''Ευτυχισμένος δισεκατομμυριούχος ο Μαρινάκης''

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 214 ΦΟΡΕΣ

Ο Βέλγος επιθετικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, τονίζοντας ότι στον Ολυμπιακό κανείς παίκτης δεν έχει δει να του γίνεται μείωση μισθού, ενώ χαρακτήρισε τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, ευτυχισμένο δισεκκατομυριούχο. Ντιόγκ

Ο Βέλγος επιθετικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, τονίζοντας ότι στον Ολυμπιακό κανείς παίκτης δεν έχει δει να του γίνεται μείωση μισθού, ενώ χαρακτήρισε τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, ευτυχισμένο δισεκκατομυριούχο.

Αναλυτικά όσα είπε στην "Antwerpen":

Για την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα: «Η ζωή έχει γίνει πολύ ακριβή. Σαν ποδοσφαιριστής μένω μακριά από τη μιζέρια, αλλά στους δρόμους βλέπω τη ζωή των Ελλήνων ν' αλλάζει συνεχώς. Οι Ελληνες είναι έξαλλοι. Ειδικά οι εργάτες και οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν πληγεί πολύ. Οι τιμές βασικών προϊόντων, όπως το ελαιόλαδο και η φέτα, είναι τέτοιες που δεν τις αντέχουν οι περισσότεροι. Ειδικά μετά την αύξηση των φόρων πολλοί χάνουν το μεγαλύτερο μέρος των μισθών τους».

Για το πόσο επηρεάζει η κρίση το πρωτάθλημα: «Η μείωση σε πολλούς έχει φτάσει μέχρι και το 40%. Και δεν υπάρχει εξαίρεση. Ούτε καν στο ποδόσφαιρο. Ειδικά σε μικρότερους συλλόγους. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν νιώθουν την κρίση. Ακόμα πληρώνομαι καλά και δεν χρειάστηκε να επιστρέψω ούτε ευρώ από τους μισθούς μου. Ο πρόεδρός μας είναι ένας χαρούμενος δισεκατομμυριούχος. Κανένας βελγικός σύλλογος δεν μπορεί να αντέξει το συμβόλαιό μου. Ούτε καν η ʼντερλεχτ».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Στην αρχή της σεζόν υπήρχαν πολλά προβλήματα. Το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν στην ίδια μοίρα με το τουρκικό. Και το πρωτάθλημα άρχισε με πολλές μετατροπές. Παρά το γεγονός, όμως, ότι υπήρχαν τόσα προβλήματα, οι ελληνικές ομάδες το παλεύουν.

Δεν χάνουν, όπως οι πρωταθλητές Βελγίου (σ.σ.: η Γκενκ) με 7-0 από τη Βαλένθια. Αντιθέτως εγώ μόλις επέστρεψα από μία μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Μαρσέιγ και είμαστε ακόμη μέσα στο κόλπο για την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι και υποφερτά...».

Ντιόγκο: ''Θέλω Ολυμπιακό''

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με τελευταίες του δηλώσεις άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι του αρέσει να παίζει για τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Συγκεκριμένα είπε στην εφημερίδα «Γαύρος»:

"Δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει, αλλά ξέρω ότι μπορεί να επιστρέψω. Είναι ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο και σύντομα ο μάνατζερ μου θα με ενημερώσει για τις κινήσεις που θα κάνουμε.

Θέλω να γυρίσω γιατί πραγματικά μου αρέσει να παίζω στον Ολυμπιακό. Αυτό δεν το έκρυψα ποτέ. Αλλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα".





ΠΗΓΗ: www.woop.gr

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων