Δια πυρός και... Καστένιος η Ίντερ

Δια πυρός και... Καστένιος η Ίντερ

Δια πυρός και... Καστένιος η Ίντερ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 288 ΦΟΡΕΣ

Προβληματική, χωρίς αρχή και τέλος, με πολλά κενά, αλλά αρκετή δόση τύχης εμφανίστηκε η Ίντερ απέναντι στη Σιένα.

Προβληματική, χωρίς αρχή και τέλος, με πολλά κενά, αλλά αρκετή δόση τύχης εμφανίστηκε η Ίντερ απέναντι στη Σιένα.

Οι "νερατζούρι" πέτυχαν τον στόχο τους να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης, ωστόσο ο Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν εμφανέστατα δυσαρεστημένος με την εμφάνιση των παικτών του.

Το κυριολεκτικά... χρυσό τέρμα που έσωσε τον σύλλογο του Μιλάνου από τα χειρότερα πέτυχε στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης ο Καστένιος.

Οι απουσίες της Ίντερ ήταν αρκετά σημαντικές καθώς οι Γουέσλι Σνάιντερ, Ντάγκλας Μαϊκόν, Λούσιο, Μουντάρι και Φορλάν δεν αγωνίστηκαν.

Παρόλα αυτά οι αδυναμίες της σε όλες τις γραμμές ήταν εμφανείς, και αν η Σιένα ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά στην ομάδα του Ρανιέρι.

Ο Μπριένζα αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα αφού κλώτσησε από τα νεύρα του το σημαιάκι του κόρνερ, αλλά το "κακό" για τους γηπεδούχους είχε γίνει, που δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα από το ματς.

Σε 14 αναμετρήσεις, οι "νερατζούρι" δεν είχαν χάσει από τη Σιένα και η σημερινή δεν έμελε να είναι αυτή που θα χαλάσει το σερί, και την κυριαρχία της Ίντερ απέναντι στους Τοσκανούς.



Ο Μούτου πήρε τ' όπλο του!

Με δύο τέρματα του ʼντριαν Μούτου, η Τσεζένα έκαμψε την αντίσταση της Τζένοα εντός έδρας, και επικράτησε με 2-0.

Το σκορ άνοιξε ο Ρουμάνος στράικερ στο 70ο λεπτό του αγώνα από το σημείο του πέναλτι, δίνοντας στους γηπεδούχους το προβάδισμα, "κόβωντας" παράλληλα τα πόδια των Γενοβέζων, που είχαν φτάσει κοντά στο γκολ νωρίτερα.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 80' με ωραία προσπάθεια, "κλειδώνοντας" το "τρίποντο" για την Τσεζένα.

Θύμα της Μαφίας, οι "βιόλα"

Στην ιδιαίτερα αφιλόξενη Σικελία, η Φιορεντίνα δεν κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία κόντρα στην Παλέρμο, καθώς οι "ροζανέρι" επικράτησαν των "βιόλα" με 2-0.

Οι γηπεδούχοι ήλεγχαν το ματς από το ξεκίνημα, και με τη συμπλήρωση του 22ου λεπτού, κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα χάρη στο τέρμα του Φαμπρίτσιο Μίκολι.

Η Φιορεντίνα προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή της, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική, και ο Ίλισιτς στο 73' βρήκε δίχτυα και "σφράγισε" τη νίκη για την Παλέρμο, που προσπαθεί να εισβάλλει για τα καλά στην πρώτη τετράδα.

Για τους φιλοξενούμενους, υπήρξε και κόκκινη κάρτα στο 90', όταν και αποβλήθηκε ο Νάταλι.

Χ-αμένες στη Σαρδηνία

Η αναμέτρηση της Κάλιαρι με την Μπολόνια δεν έβγαλε νικητή, και έτσι οι δύο "μονομάχοι " μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Η Μπολόνια κατάφερε να πάρει προβάδισμα και το πάνω χέρι του αγώνα, όταν στο 75' ο συνήθης ύποπτος Μάρκο Ντι Βάιο έστειλε την μπάλα στο "πλεχτό", ωστόσο δεν πρόλαβαν να περάσουν έξι λεπτά, και η Κάλιαρι ισοφάρισε από το σημείο του πέναλτι με τον Κόντι.

Ευκαιρίες για να φύγει νικήτρια η Μπολόνια υπήρξαν, ωστόσο η Κάλιαρι έδειξε πως με ανάλογες εμφανίσεις μπορεί να αρχίσει να "φλερτάρει" με τον υποβιβασμό αφού η τελευταία της νίκη ήταν στις 2 Οκτωβρίου... και ο Δεκέμβριος είναι προ των πυλών.




ΠΗΓΗ: www.woop.gr

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”