Ξένος επενδυτής θέλει την ΑΕΚ

Ξένος επενδυτής θέλει την ΑΕΚ

Ξένος επενδυτής θέλει την ΑΕΚ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 266 ΦΟΡΕΣ

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ, Έλληνας δικηγόρος εκπροσωπεί ξένο επενδυτή στην Γ.Σ. και ο οποίος θέλει να επενδύσει στην ΠΑΕ.

Η κρίσιμη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια διεξήχθη με κλειστές πόρτες, δείγμα του πόσο κρίσιμη ήταν και ότι πάει να βγάλει θέμα για το μέλλον της "Ένωσης".

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, Ελληνας δικηγόρος, ονόματι Γιάννης Βλάχος, είναι παρών στην Συνέλευση και δήλωσε ότι ο ξένος πελάτης του θέλει την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η πρόταση αφορά την αγορά του 51% των μετοχών με ένα ποσό 10 εκ. ευρώ και βάζοντας άμεσα ρευστό για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες της ομάδας.

Εξάλλου, παραιτήθηκαν οι αντιπρόεδροι Καψής και Καπετανάκης, ενώ παραμένει το υπόλοιπο Δ.Σ.

Ο Γιάννης Βλάχος πήρε το λόγο στην Γ.Σ. και ενώπιον όλων είπε: "Θέλουμε το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΕΚ, με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ο επενδυτής είναι ξένος. Δεν εκπροσωπούμε Τούρκους, αλλά κάποιον με μεγάλη οντότητα".

Το όνομά του πάντως δεν αποκαλύφθηκε, με τον Σταύρο Αδαμίδη να ονίζει: "Δεν υπάρχει καμία πρόταση από Τούρκους. Το νέο Δ.Σ. έχει 45 μέρες να μελετήσει τυχόν προτάσεις".

"Θα μελετήσουμε τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ και θα τελειώσουμε τη συμφωνία μέσα σε 45 μέρες. Δεν υπάρχει σκέψη για συγκεκριμένα άτομα στο Διοικητικό Συμβούλιο από τον επενδυτή", είπε ακόμα ο Γιάννης Βλάχος, ο οποίος δέχεται συνεχείς ερωτήσεις από τους μετόχους.

ΠΗΓΗ: www.woop.gr

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.