Ραγκούσης: Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές

Ραγκούσης: Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές

Ραγκούσης: Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 233 ΦΟΡΕΣ

"Ούτε συγκάλυψη, ούτε εφησυχασμός. Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές, αλλά και καμία υπερβολή ή λάθος γενίκευση που θα έστελνε λάθος μηνύματα", δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ʼμυνας, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το περιστατικό στη Σχολή Ε

"Ούτε συγκάλυψη, ούτε εφησυχασμός. Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές, αλλά και καμία υπερβολή ή λάθος γενίκευση που θα έστελνε λάθος μηνύματα", δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ʼμυνας, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το περιστατικό στη Σχολή Ευελπίδων, από το βήμα της Βουλής.

"Η Δημοκρατία σε καμία περίπτωση δεν κινδυνεύει", είπε ο Γ. Ραγκούσης, σημειώνοντας ότι είναι λάθος να "γενικεύσει κανείς και να προχωρήσει σε συμπεράσματα δίχως πραγματική τεκμηρίωση".

"Η δημοκρατία ξέρει και να τιμωρεί παραδειγματικά αλλά και να διαπαιδαγωγεί και να πλάθει δημοκρατικές συνειδήσεις, δίνοντας και την δυνατότητα της μεταμέλειας", υπογράμμισε, επισημαίνοντας ότι προκύπτει θέμα και από τη μη έγκαιρη ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ, όπως και της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Επ' αυτού σημείωσε ότι από την έρευνα προκύπτει ότι η διοίκηση της Σχολής Ευελπίδων "εμφανίζεται να έμαθε και εκείνη με μεγάλη καθυστέρηση το γεγονός", τονίζοντας ότι και αυτό είναι προς πειθαρχική αξιολόγηση.

Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά