Νοκ άουτ για ΠΑΟΚ και οι Γεωργιάδης, Παπάζογλου

Νοκ άουτ για ΠΑΟΚ και οι Γεωργιάδης, Παπάζογλου

Νοκ άουτ για ΠΑΟΚ και οι Γεωργιάδης, Παπάζογλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 199 ΦΟΡΕΣ

Γεωργιάδης και Παπάζογλου προστέθηκαν στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ, με τον υψηλόσωμο φορ να μένει εκτός για ένα μήνα και τον νεαρό ακραίο άσο να χάνει το ματς με Ατρόμητο. Φιλικό στα Γιαννιτσά.

Την ώρα που ο Λάσλο Μπόλονι περιμένει ευχάριστα νέα για την εξέλιξη της υγείας των Βιεϊρίνια και Λίνο, ήρθαν 2 νέοι τραυματισμοί να του προσθέσουν εξτρά πονοκέφαλο.

Πρόκειται για τους Γιώργο Γεωργιάδη και Θανάση Παπάζογλου, που αποκόμισαν τραυματισμούς στο παιχνίδι των "Ζωσιμάδων" και την Τρίτη (06/12) έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του υψηλόσωμου φορ, ο οποίος υπέστη θλάση β’ βαθμού στους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός δράσης για 1 μήνα. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι ο Παπάζογλου θα χάσει σίγουρα τους αγώνες με Ατρόμητο, Ρούμπιν Καζάν, Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό.

Νοκ άουτ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο τέθηκε και ο Γεωργιάδης, για τον οποίο θα γίνουν προσπάθειες να αγωνιστεί κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν. Ο παίκτης του "δικεφάλου" υπέστη εκτεταμένο μυϊκό αιμάτωμα στους οπίσθιους μύες της ωμοπλάτης.

Αν δεν επανέλθει ο Βιεϊρίνια στην αγωνιστική δράση τότε προκύπτει ένα ερωτηματικό για το ποιος θα καλύψει την αριστερή πτέρυγα στο ματς με τον Ατρόμητο, αφού το κενό αυτό κάλυψε ο Γεωργιάδης.

Φιλικό στα Γιαννιτσά

Φιλικό παιχνίδι με την τοπική Αναγέννηση θα δώσει την Τετάρτη στις 15.00 ο ΠΑΟΚ στα Γιαννιτσά. Ο Λάσλο Μπόλονι θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της κ-20.

ΠΗΓΗ: www.woop.gr

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”