Σκοπιανοί οπαδοί εύχονται "καλή χρεοκοπία"

Σκοπιανοί οπαδοί εύχονται "καλή χρεοκοπία"

Σκοπιανοί οπαδοί εύχονται "καλή χρεοκοπία"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 288 ΦΟΡΕΣ

Πανό με προσβλητικό για την Ελλάδα περιεχόμενο ανήρτησαν οι οπαδοί της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας των Σκοπίων "Βαρντάρ", σε αγώνα πρωταθλήματος. Το μήνυμα ήταν "ευχόμαστε στην Ελλάδα καλή νέα ... χρεοκoπία" (Greece, We Wish You Happy New ... Bankrup

Πανό με προσβλητικό για την Ελλάδα περιεχόμενο ανήρτησαν οι οπαδοί της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας των Σκοπίων "Βαρντάρ", σε αγώνα πρωταθλήματος. Το μήνυμα ήταν "ευχόμαστε στην Ελλάδα καλή νέα ... χρεοκoπία" (Greece, We Wish You Happy New ... Bankruptcy).

Η εφημερίδα των Σκοπίων "Ουτρίνσκι Βέσνικ" (Utrinski Vesnik), αναφερόμενη στο προκλητικό αυτό πανό, σχολιάζει: "Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες όλο και πιο βαρέων πολιτικών δηλώσεων, οι οποίες μεταφέρονται στα γήπεδα, καθώς κάποιοι ελπίζουν ότι εκεί δεν θα ληφθούν σοβαρά υπόψη, όμως θα έχουν την κατάλληλη απήχηση".

"Έτσι και χθες, στον ποδοσφαιρικό αγώνα Βάρνταρ-Μπρεγκάλνιτσα που διεξήχθη στα Σκόπια, οι οπαδοί της Βαρντάρ, γνωστοί με την επωνυμία 'Κομιτατζήδες', έστειλαν μήνυμα στην Ελλάδα.Για το περιεχόμενο του μηνύματος δεν χρειάζονται περαιτέρω σχολιασμοί. Ωστόσο, είναι σαφές τι μπορεί να σημαίνουν τα μηνύματα αυτού του τύπου για τις σχέσεις καλής γειτονίας" προσθέτει.


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά