Από το Ισραήλ ο επενδυτής της ΑΕΚ

Από το Ισραήλ ο επενδυτής της ΑΕΚ

Από το Ισραήλ ο επενδυτής της ΑΕΚ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 345 ΦΟΡΕΣ

Ο Σταύρος Αδαμίδης ανταλλάσσει e-mail με τους συνεργάτες του φερόμενου Ισραηλινού υποψήφιου επενδυτή στην ΑΕΚ, την ώρα που το έμβασμα του Νοτιά ακόμα αναμένεται.

Η πολυπόθητη αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΑΕΚ είναι το μείζον θέμα εδώ και πολλών εβδομάδων στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο, ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια εξέλιξη.

Ο υποψήφιος επενδυτής που ενδιαφέρεται για την εξαγορά της "Ένωσης" δεν έχει κάνει ακόμα γνωστή την ταυτότητά του, ωστόσο δημοσίευμα της "Κιτρινόμαυρης Ώρας των εργαζομένων" αναφέρει πως είναι από το Ισραήλ κι έχει γνώση και πείρα πάνω στις κατασκευές, γι' αυτό "παίζει" πολύ έντονα με τον εκπρόσωπό του, Γιάννη Βλάχο, το θέμα του γηπέδου.

Το δημοσίευμα συνεχίζει πως ο υποψήφιος επενδυτής και η κατασκευαστική εταιρία του έχουν εμπλακεί σε πολύ μεγάλες δουλειές, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική, ενώ παράλληλα είναι γνώστης και του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου, αφού έχει κινηθεί πολύ έντονα, στην αγορά μας.

Η επικοινωνία του Σταύρο Αδαμίδη με τους συνεργάτες του υποψήφιου επενδυτή συνεχίζονται, ωστόσο μέχρι τώρα ανταλλάσσονται μόνο e-mail κι ο έλεγχος φαίνεται πως θα αργήσει να ξεκινήσει.

Η Τρίτη (13/12) είναι η 10η μέρα από τότε που έγινε η ΓΣ της ΑΕΚ και πλέον απομένει 1 μήνας για να ξεκαθαρίσει τελείως το τοπίο στην ομάδα.

Για την ώρα, η διοίκηση των "κιτρινόμαυρων" είναι αισιόδοξη, ενώ το έμβασμα του Νίκου Νοτιά, από το οποίο οι παίκτες θα πληρωθούν προσωρινά, δεν έχει έρθει, με το ποτήρι να φαίνεται έτοιμο να ξεχειλήσει.

ΠΗΓΗ: www.woop.gr

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.