Σε κλίμα ιδιαιτέρως γιορτινό και φιλικό, μεταξύ εκπροσώπων της Πολιτείας και της πόλεως Ρόδου, μελών, φίλων, γιατρών, χορηγών και δημοσιογράφων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων “ΘΑΛΕΙΑ”, την Κυριακή 08 Ιανουαρίου 2012, στις 18.00, στο Ξενοδοχείο “BEST WESTERN PLAZA”.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Θάλεια Γεωργά, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, συνέχισε λέγοντας:

«Δεχθείτε από τα βάθη της ψυχής μου θερμές ευχές για το 2012 που έρχεται λίγο συννεφιασμένα, αλλά σίγουρα πίσω από τα σύννεφα θα βγουν ηλιαχτίδες αγάπης, ελπίδας και αισιοδοξίας.

Σε λίγους μήνες, ο Σύλλογος μας συμπληρώνει δέκα χρόνια ζωής. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια σχεδία, δεμένη σφιχτά από όνειρα, ελπίδα, αγάπη, αισιοδοξία, προσφορά και αλληλεγγύη.

Ταξιδέψαμε ανάμεσα σε στιγμές, ημέρες και μνήμες, ζυμωμένες με χαρές και λύπες, σκεφτόμενοι αγαπημένους φίλους που δεν βρίσκονται τώρα ανάμεσά μας.

Καταφέραμε όμως, όχι πάντα με ούριο άνεμο, να ενημερώοσυμε και να υποστηρίξουμε ηθικά και οικονομικά, μέλη και ανθρώπους που χρειάστηκαν την βοήθειά μας.

Τελικά φτάσαμε στην ακτή με την συμπαράσταση, την συμμετοχή, την αγάπη και την εθελοντική προσφορά όλων σας».

Τελειώνοντας, ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης τις τουριστικές επιχειρήσεις Γεωργάς Α.Ε, ξενοδοχείο “Best Western Plaza”, το ανθοπωλείο “SMART and FLOWERS” κ. Καραγιάννη Αλκη, το “Τυπογραφείο 1985” κ. Χατζηκαλημέρη Νικόλαο, την επιχείρηση “Φούρνοι Ρόδου” κ. Αγαπητίδη Ηλία, το κατάστημα Ilias Lalaounis κ. Πετραδάκη Μιχαήλ, καθώς και τους χορηγούς που προσέφεραν δώρα για τους τυχερούς της βασιλόπιτας.

Την βασιλόπιτα ευλόγησαν οι σεβαστοί πατέρας Πανοσιολογιότατος Νεκτάριος Πόκκιας και Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Χαλκιάς.

Στις δύο βασιλόπιτες υπήρχαν επτά νομίσματα και επτά τυχεροί κέρδισαν δώρα - προσφορές από τους χορηγούς μας:
• Ο νεαρός Χατζηκαλημέρης Διαγόρας-Μιχαήλ, κέρδισε ένα δωρεάν εισιτήριο μετ’ επιστροφής για Αθήνα, προσφορά της επιχείρησης “Plaza Travel”.

• Η κ. Σοριάνου Ρίτα, κέρδισε δύο διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή, προσφορά από τις τουριστικές επιχειρήσεις Γεωργάς Α.Ε., ξενοδοχείο “Best Western Plaza”.

• Η κ. Ντουμπανάκη Κωστούλα, κέρδισε ένα δίκλινο δωμάτιο για ένα Σαββατοκύριακο με ημιδιατροφή για την περίοδο της τουριστικής σεζόν 2012, προσφορά από τις τουριστικές επιχειρήσεις Απόλλων ΑΕ., ξενοδοχείο “Apollo Beach Hotel”.

• Η κ. Γκινή Μάγδα, κέρδισε ένα δίκλινο δωμάτιο για ένα Σαββατοκύριακο με ημιδιατροφή για την περίοδο της τουριστικής σεζόν 2012, προσφορά από τις τουριστικές επιχειρήσεις Απόλλων Α.Ε, ξενοδοχείο “Sentido - Apollo Blue Hotel”.

• Η κ. Νούσια Χαρά, κέρδισε ένα open εισιτήριο μετ’ επιστροφής δωρεάν σε οποιοδήποτε προορισμό, προσφορά της “Δωδεκάνησος Ναυτιλιακής”.

• Και τέλος η κ. Αλεξανδρή Ελένη και ο κ. Ιωσήφ Δημήτριος κέρδισαν από ένα γεύμα προσφορά του εστιατορίου “Alexis 4 Seasons”.
Την βραδιά “έντυσαν” μουσικά ο κ. Κωσταντάκης Κυριάκος στο ακορντεόν και οι νεαρές μουσικοί Χατζηκαλημέρη Δέσποινα-Καλλιπάτειρα και Χατζηνικόλα Θεοδώρα στο τραγούδι, στους οποίους απονεμήθηκε έπαινος για την συμμετοχή τους.

Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοανόσων Νοσημάτων Αρθρίτδιας και Λύκου “ΘΑΛΕΙΑ” όπως κάθε χρόνο, απένειμε πλακέτες “ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ” σε συμπαραστάτες του Συλλόγου μας, ως ελάχιστη ένδειξη ευχαριστιών για την αμέριστη συμπαράστασή τους στις προσπάθειες του Συλλόγου μας από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

• Στην κ. Αντωνιάδου Αθανασία, ως επίτιμο μέλος του “Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου ΘΑΛΕΙΑ”, η οποία με υπομονή και αγάπη στήριξε και στηρίζει μέχρι σήμερα το Σύλλογό μας. Το μετάλλιο απένειμε η Προέδρος του συλλόγου κ. Θάλεια Γεωργά.

• Στον Γεωργά Γεώργιο, ως επίτιμο Πρόεδρο του “Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου ΘΑΛΕΙΑ”, ο οποίος παραχώρησε και παραχωρεί αφιλοκερδώς χώρους και μας στηρίζει διαρκώς στην πραγματοποίηση των σκοπών του Συλλόγου μας. Το μετάλλιο απένειμε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αστυνομικής Διευθύνσης Δωδ/σου κ. Δαλάκας Αδάμ.

• Στον κ. Μαντά Χρήστο, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, ως επίτιμο Πρόεδρο του “Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου ΘΑΛΕΙΑ” για την συνεχή συμπαράσταση του στο έργο του Συλλόγου μας. Το μετάλλιο απένειμε η γραμματέας του συλόγου κ. Αλεξανδρή Ελένη.

Ο κ. Μαντάς αφιέρωσε το μετάλλιο, σε όλους τους αγροτικούς ιατρούς των ακριτικών νησιών της Δωδεκανήσου, καθώς και στις γυναίκες εθελόντριες του Συλλόγου “ΘΑΛΕΙΑ’ και ιδιαίτερα στην Πρόεδρο κ. Θάλεια Γεωργά, για την προφορά και το έργο τους.

• Στον κ. Νούσια Μιχαήλ, ως επίτιμο Πρόεδρο του “Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου ΘΑΛΕΙΑ”, για την συνεχή συμπαράστασή του από αρχής ιδρύσεως του Συλλόγου μας, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος για αυτή την απονομή διότι σαν ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου “ΘΑΛΕΙΑ”, γνωρίζει τον αγώνα και το έργο όλων των μελών. Το μετάλλιο απένειμε η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Θάλεια Γεωργά.

• Στον κ. Τρυποσκούφη Δημήτριο, ως επίτιμο μέλος του “Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου ΘΑΛΕΙΑ”, ο οποίος παρέχει στο Σύλλογο μας από της ιδρύσεως του μέχρι σήμερα με αγάπη την πολύτιμη εμπειρία του. Το μετάλλιο απένειμε στην κόρη του κ. Νάνσυ Τρυποσκούφη, η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Θάλεια Γεωργά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι σεβαστοί πατέρες Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Χαλκιάς και Πανοσιολογιότατος Νεκτάριος Πόκκιας, ο πρώην Υπουργός κ. Παυλίδης Αριστοτέλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδ/σου κ. Δαλάκας Αδάμ, ο πρώην Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου κ. Κοσσιώρης Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου Δρ. Νικόλαος Φρόνας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου κ. Φιλήμων Νικολάου, ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Δωδεκανήσου, κ. Καρυδάκης Εμμανουήλ, ο Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς κ. Στέργος Παρασκευάς, η κ. Μαριρένα Γεωργά - Τηλιακού, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Μαντικός Νικόλαος, ο ιατρός ωτορινολαρρυγολόγος κ. Ιωσήφ Δημήτριος, ο ιατρός Νευρολόγος κ. Ζερβός, ο ιατρός παιδίατρος κ. Χατζηνικόλας Νικόλαος, η Κοινωνική Λειτουργός κ. Καρελλάκη Γιώτα, οι χορηγοί του Συλλόγου μας κ. Αγαπητίδης Ηλίας, κ. Σκεύος Μούγκρος, κ. Πετραδάκης Μιχαήλ, κ. Ρουμπέτη Μαρίνα και κ. Χατζηκαλημέρης Νικόλαος, ο καμεραμάν κ. Αλέκος Τσαβαρής από τον τηλεοπτικό σταθμό “ΘΑΡΡΙ”, και πολλοί άλλοι μέλη, φίλοι του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου “ΘΑΛΕΙΑ”.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου “ΘΑΛΕΙΑ”, ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής.