Θανάσιμος τραυματισμός ληστή σε συμπλοκή

Θανάσιμος τραυματισμός ληστή σε συμπλοκή

Θανάσιμος τραυματισμός ληστή σε συμπλοκή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 282 ΦΟΡΕΣ

Νεκρός έπεσε κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής με αστυνομικούς στην Πάχη Μεγάρων, ένας ληστής. Νωρίτερα, "γάζωσε" με καλάσνικοφ αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 40χρονου αστυνομικού, ο οποίος μετά από χειρουργική επέμβαση νοσηλεύε

Νεκρός κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής με αστυνομικούς στην Πάχη Μεγάρων, έπεσε το βράδυ της Παρασκευής ένας ληστής.

Νωρίτερα, "γάζωσε" με καλάσνικοφ αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 40χρονου αστυνομικού, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Επίσης συνελήφθη μία γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο του δράστη και επέβαινε στο αυτοκίνητο μαζί του.

Το χρονικό της επιχείρησης

Όλα άρχισαν μετά τη ληστεία καταστήματος στην Ελευσίνα μετά την οποία η ΕΛ.ΑΣ. έλαβε ειδοποίηση ότι αναζητείται ύποπτο όχημα μάρκας Alfa Romeo.

Αυτοκίνητο της Ασφάλειας Μεγάρων με συμβατικές πινακίδες που περιπολούσε στην περιοχή εντόπισε στο 42ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της αερογέφυρας Μεγάρων, ένα όχημα που ταίριαζε στην περιγραφή και στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα συνοδηγός.

Ακολούθησε καταδίωξη, ως την στιγμή που ο οδηγός του ύποπτου οχήματος σταμάτησε, έβγαλε όπλο και "γάζωσε" το περιπολικό, τραυματίζοντας έναν εκ των αστυνομικών.

Ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στο δράστη και σε αστυνομικούς που είχαν σπεύσει προς ενίσχυση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πιθανώς και ο δράστης στο πόδι.

Παρά τον τραυματισμό του, ο δράστης διέφυγε στις παρακείμενες εκτάσεις.

Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί που συμμετείχαν στις έρευνες, τον εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης σκαφών αναψυχής κοντά στις γραμμές του προαστιακού σιδηρόδρομου και ακολούθησε νέα ένοπλη συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί τραυμάτισαν θανάσιμα τον δράστη.


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά