Στην "πυρά" ο ιδιωτικός υπάλληλος

Στην "πυρά" ο ιδιωτικός υπάλληλος

Στην "πυρά" ο ιδιωτικός υπάλληλος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 218 ΦΟΡΕΣ

"Πάγωμα" των κατώτατων αποδοχών για όσο διαρκεί η κρίση και διατήρηση των δώρων προτείνει ο ΣΕΒ, ενόψει της νέας συνάντησης των κοινωνικών εταίρων την Τετάρτη. Μέτρα που θα αδειάσουν το πορτοφόλι των ιδιωτικών υπαλλήλων περιέχει υπόμνημα της τρόικας στο υ

"Πάγωμα" των κατώτατων αποδοχών για όσο διαρκεί η κρίση και διατήρηση των δώρων προτείνει ο ΣΕΒ, ενόψει της νέας συνάντησης των κοινωνικών εταίρων την Τετάρτη. Μέτρα που θα αδειάσουν το πορτοφόλι των ιδιωτικών υπαλλήλων περιέχει υπόμνημα της τρόικας στο υπουργείο Εργασίας, το οποίο με τη σειρά του διαμηνύει ότι πρέπει να υπάρξει συμφωνία για μισθούς και επικουρικές ως το τέλος της εβδομάδας.

Ο ΣΕΒ ανακοίνωσε ότι προσέρχεται στον κοινωνικό διάλογο "χωρίς κόκκινες γραμμές", αλλά με δύο βασικές θέσεις οι οποίες έχουν ως εξής: "Υπερασπιζόμαστε το θεσμό των συλλογικών συμβάσεων και επιδιώκουμε να διασφαλίσουμε το δίχτυ προστασίας που προσφέρει η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τα κατώτατα ημερομίσθια και μισθούς, χωρίς αλλαγές προς τα πάνω ή προς τα κάτω για όσο διαρκεί η κρίση. Έχουμε υπογράψει τη διασφάλιση του 13ου και 14ου μισθού, στο πλαίσιο της τελευταίας Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας".

Η νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 11 το πρωί, στα γραφεία της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών - Βιοτεχνών - Εμπόρων.

Διαβάστε ακόμη

ΔΥΠΑ-ΕΦΚΑ: Καταβολές επιδομάτων άνω των 75 εκατ. ευρώ

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Φορολογικές δηλώσεις: 349 ευρώ επιστροφή για 24 στις 100 – 53 είναι μηδενικές

Καταπατημένα ακίνητα: Εξαγορά... και στα χωράφια με εκπτώσεις έως 80%

Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει η πλατφόρμα στις 10 Μαΐου

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών την Πρωτομαγιά

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Πάσχα: Πόσα θα ξοδέψουν φέτος οι Έλληνες- Μειωμένες δαπάνες για 4 στου­ς 10