Για τα εκκρεμή θέματα της ναυτιλίας ενημερώθηκε η ʼννα Διαμαντοπούλου

Για τα εκκρεμή θέματα της ναυτιλίας ενημερώθηκε η ʼννα Διαμαντοπούλου

Για τα εκκρεμή θέματα της ναυτιλίας ενημερώθηκε η ʼννα Διαμαντοπούλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 165 ΦΟΡΕΣ

Με μια μεγάλη ανοιχτή πρόκληση, λόγω των σοβαρών εκκρεμοτήτων σε σημαντικά ζητήματα της ναυτιλίας, αλλά και της μικρής χρονικής διάρκειας που έχει στη διάθεσή της, ενόψει εκλογών, θα βρεθεί αντιμέτωπη, η νέα υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτι

Με μια μεγάλη ανοιχτή πρόκληση, λόγω των σοβαρών εκκρεμοτήτων σε σημαντικά ζητήματα της ναυτιλίας, αλλά και της μικρής χρονικής διάρκειας που έχει στη διάθεσή της, ενόψει εκλογών, θα βρεθεί αντιμέτωπη, η νέα υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ʼννα Διαμαντοπούλου, η οποία το μεσημέρι επισκέφθηκε για πρώτη φορά το κτίριο της Ακτής Βασιλειάδη στον Πειραιά και ενημερώθηκε από το γενικό γραμματέα του υπουργείου για θέματα ναυτιλίας, Νικόλαο Λίτινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λίτινας ενημέρωσε την υπουργό για τα προβλήματα στην ακτοπλοΐα και για το έργο που έχει πράξει έως τώρα για το θέμα αυτό η σχετική διακομματική επιτροπή.

Επίσης την ενημέρωσε για τα θέματα της ναυτεργασίας -καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έχει προειδοποιήσει για απεργιακές κινητοποιήσεις- αλλά και για την κρουαζιέρα αφού ακόμα εκκρεμεί η ψήφιση της σχετικής διάταξης για την άρση του καμποτάζ στη Βουλή.

Η κ. Διαμαντοπούλου είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία, με το Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, Αθ. Πάλλη, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ για την παγκόσμια έκθεση κρουαζιέρας στο Μαϊάμι.

Ο κ. Πάλλης ενημέρωσε την υπουργό για τη λιμενική πολιτική και για το τι έχει γίνει έως τώρα από πλευράς διοίκησης λιμένων για την παροχή και βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών στην κρουαζιέρα, ενόψει της θερινής περιόδου.


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά