Ανεξαρτητοποίηση Κλαδάκη

Ανεξαρτητοποίηση Κλαδάκη

Ανεξαρτητοποίηση Κλαδάκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 558 ΦΟΡΕΣ

Λόγω διαφωνίας του με τον δήμαρχο, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κλαδάκης, αποχώρησε από την παράταξη της πλειοψηφίας του Δήμου Πεταλούδων.

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη της πλειοψηφίας, εξαιτίας ανοιχτής διαφωνίας του με τον Δήμαρχο Πεταλούδων κ. Μιχάλη Κορδίνα, ανακοίνωσε στην διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο δημοτικός σύμβουλος και μέχρι πρόσφατα πρόεδρος της ΑΔΕΚΑΜ κ. Γιάννης Κλαδάκης. Ο κ. Κλαδάκης, μιλώντας χθες στην «Ροδιακή», ξεκαθάρισε ότι παραμένει ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος στο δ.σ. Πεταλούδων, τιμώντας έτσι την ψήφο των δημοτών που τον ανέδειξαν στην θέση αυτή. Την θέση του προέδρου στην εταιρία ΑΔΕΚΑΜ ανέλαβε ο ίδιος ο κ. Κορδίνας, διατηρώντας τον ίδιο αντιπρόεδρο, γεγονός που προκάλεσε δυσμενή σχόλια καθώς ο κ. Κορδίνας είναι επιφορτισμένος με πολλαπλά καθήκοντα: Εκτός από τα καθήκοντα του δημάρχου, είναι επίσης πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Δωδεκανήσου, πρόεδρος του Ορεινού Συνδέσμου, πρόεδρος της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ και τώρα πρόεδρος και στην ΑΔΕΚΑΜ! Ο κ. Γιάννης Κλαδάκης, δεσμεύτηκε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα στείλει επιστολή στον δήμαρχο που θα εξηγεί αναλυτικά τους λόγους που τον οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο