Η γυναικεία ομάδα του Ιπποκράτη αντιμετώπισε στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 γυναικών (Όμιλος Νότου) το Ελληνικό το οποίο ήταν φαβορί για την άνοδο και τελικά την κατέκτησε μαζί με τον τίτλο!

Στο ρόστερ του Ελληνικού έχει ενταχθεί και η Ροδίτισσα Μαρί Ρόζα Μπόνη η οποία φιλοξενήθηκε στο cobrasports και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «κλειδί της επιτυχίας ήταν η καλή συνεργασία καθώς και η προσήλωση και αποφασιστικότητα για την επίτευξη του στόχου από την αρχή έως το τέλος της σεζόν. Από την αρχή του πρωταθλήματος ήμαστε πιστές στο στόχο μας και δεν τον εγκαταλείψαμε ποτέ, παρά τις δύο ήττες.

Το επίπεδο του πρωταθλήματος ήταν αρκετά υψηλό, σίγουρα οι τρεις πρώτες ομάδες ήταν αυτές που ξεχώριζαν αλλά όπως αποδείχθηκε και οι υπόλοιπες ομάδες ήταν πολύ ανταγωνιστικές. Βέβαια δεν έλειπαν και οι ομάδες, όπως σε κάθε πρωτάθλημα, οι οποίες ήταν μικρότερης δυναμικότητας και τερμάτισαν στις τελευταίες θέσεις.

Τον τίτλο και την άνοδο θα τα αφιέρωνα στους προπονητές μου (Ρουμπελάκη-Παντελάκη-Δεμέναγα) και όλο το τιμ, στις συμπαίκτριές μου, τη διοίκηση της ομάδας που ήταν πάντα στο πλευρό μας και είναι παράδειγμα προς μίμηση και στην οικογένειά μου.
Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη διοίκηση, η δική μου επιθυμία πάντως είναι να παραμείνω στην ομάδα».