Βελόπουλος: "Πολιτικά και ψυχικά εκτός ΛΑΟΣ"

Βελόπουλος: "Πολιτικά και ψυχικά εκτός ΛΑΟΣ"

Βελόπουλος: "Πολιτικά και ψυχικά εκτός ΛΑΟΣ"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 183 ΦΟΡΕΣ

«Πολιτικά και ψυχικά είμαι εκτός ΛΑΟΣ» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρώην βουλευτής του κόμματος στη Β΄ Θεσσαλονίκης Κυριάκος Βελόπουλος, προσθέτοντας ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα κοινοποιήσει την απόφαση αποχώρησής του.

«Πολιτικά και ψυχικά είμαι εκτός ΛΑΟΣ» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρώην βουλευτής του κόμματος στη Β΄ Θεσσαλονίκης Κυριάκος Βελόπουλος, προσθέτοντας ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα κοινοποιήσει την απόφαση αποχώρησής του, με επιστολή στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη.

Ο κ. Βελόπουλος εξέφρασε την αντίθεσή του στις ύβρεις και τις χυδαιολογίες, που, όπως είπε, εκτοξεύονται εναντίον του και άλλων από την πλευρά του ΛΑΟΣ και στο κλίμα που διαμορφώθηκε στη σύσκεψη υπό τον κ. Καρατζαφέρη, στην οποία αποφασίστηκε η αυτόνομη κάθοδος του κόμματος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, τόνισε ότι δεν μιλάει με τη ΝΔ για συμμετοχή στα ψηφοδέλτιά της, αλλά επισήμανε ότι συμφωνεί με την πρόταση του κ. Σαμαρά για τη συγκρότηση ενός φιλοευρωπαϊκού μετώπου και την ένωση της παράταξης, προκειμένου να λειτουργήσει ως ανάχωμα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την απόφαση του Γ. Καρατζαφέρη να κατέβει αυτόνομα ο ΛΑΟΣ στις εκλογές, έτοιμοι να προσχωρήσουν στη ΝΔ εμφανίζονται και οι προερχόμενοι από το κόμμα του, πρώην βουλευτές, Αθ. Πλεύρης και Κ. Κιλτίδης.

Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξει και αντίστοιχη κίνηση από την ευρωβουλευτή Ν. Τζαβέλλα, για συνεργασία με τη ΝΔ.

Διαβάστε ακόμη

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

ΕΟΔΥ: Προσοχή στα κουνούπια και τον ιό του Δυτικού Νείλου – Τα μέτρα προφύλαξης

Αντικειμενικές αξίες: Αυτοί είναι οι δήμοι και οι ζώνες στις οποίες «κουρεύονται»

Διεπιστημονική έρευνα στις Νησίδες του Αιγαίου