Mόνο ένας κάδος απορριμμάτων!

Mόνο ένας κάδος απορριμμάτων!

Mόνο ένας κάδος απορριμμάτων!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 267 ΦΟΡΕΣ

Από συμπολίτη μας πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή: «Θα ήθελα να εκφράσω ένα παράπονό μου το οποίο παραείναι σοβαρό!!!
 Είμαι ένας από τους καταστηματάρχες της Παλιάς Πόλης της Ρόδου εδώ και πολλά χρόνια και το φαινόμενο της φωτογραφίας όπου ο ίδιος τράβηξα πριν από 2 μέρες έχει καταντήσει κατάντια αλλά και εφιάλτης!!!

 Εδώ και πολλά χρόνια τώρα στο τέρμα της ανηφόρας της οδού Σωκράτους όπου είναι και η κεντρική οδός της Παλιάς Πόλης, ακριβώς όπως βλέπετε από την πίσω μεριά στο τζαμί, υπάρχει ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ κάδος απορριμμάτων. Το φαινόμενο αυτό της "υπερχείλισης" συμβαίνει κάθε μέρα με αποκορύφωμα το γέμισμα του κάδου στις 12 το πρωί περίπου. Συνεπάγεται ότι από κει και μετά (αφού έχει γεμίσει μέχρι πάνω σκουπίδια) ο τουρίστας που θέλει να πετάξει τα σκουπίδια του να μην έχει που να τα πετάξει.

 Δεν είναι δυνατόν σε όλη την οδό Σωκράτους να έχει ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ κάδο σκουπιδιών!!! Δεν είναι δυνατόν να περνάνε τουρίστες από το δικό μου κατάστημα και να με ρωτάνε είτε εμένα είτε άλλους μαγαζάτορες αν έχουμε σκουπίδια έτσι ώστε να μας τα δώσουν για να τα πετάξουμε εμείς... Έλεος!!!

 Είναι τόσο δύσκολο να τοποθετηθούν και άλλοι κάδοι στην οδό αυτή και όχι μόνο σε αυτή αλλά γενικά περισσότεροι στην Παλιά Πόλη; 

Δεν ξέρω τί άλλο να γράψω ή ΄πως αλλιώς να το περιγράψω ή να το εξηγήσω αλλά παραπάει το κακό!!!

Το επικό σε αυτό το χάλι είναι ότι πολλοί τουρίστες καθημερινά βγάζουν φωτογραφίες τον συγκεκριμένο κάδο έτσι απλά για να μας... θυμούνται!!!

 Τί να πω.... Κάντε κάτι! Διαδώστε το σας παρακαλώ!!!”


Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς