Βενιζέλος: Αν το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο κόμμα θα συμμετάσχει σε κυβερνητικό σχήμα

Βενιζέλος: Αν το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο κόμμα θα συμμετάσχει σε κυβερνητικό σχήμα

Βενιζέλος: Αν το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο κόμμα θα συμμετάσχει σε κυβερνητικό σχήμα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 188 ΦΟΡΕΣ

Αν το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο κόμμα θα συμμετάσχει σε κυβερνητικό σχήμα, ανέφερε ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάϊ», απαντώντας στο ερώτημα τι θα γίνει αν το δεύτερο κόμμα αρνηθεί να πάρει μέρος σε κυβ

Αν το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο κόμμα θα συμμετάσχει σε κυβερνητικό σχήμα, ανέφερε ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάϊ», απαντώντας στο ερώτημα τι θα γίνει αν το δεύτερο κόμμα αρνηθεί να πάρει μέρος σε κυβερνητικό σχήμα.

Ο κ. Βενιζέλος υπέθεσε ότι κάτι ανάλογο ισχύει και για τη ΝΔ, ενώ αναφερόμενος σε πιθανή άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον είναι δεύτερο κόμμα, τόνισε ότι πρέπει, σε αυτή την περίπτωση, να τιμωρηθεί εκλογικά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε και για κάποιο «κομματικό κόλπο» που γίνεται, διευκρινίζοντας ότι «κάποιοι θέλουν να μείνουν αλώβητοι, κάποιοι θέλουν να φορτώνουν συνεχώς την ευθύνη στους άλλους». Και πρόσθεσε ότι σε μια παρόμοια περίπτωση θα είναι απέναντι ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το ΚΚΕ και η κοινωνική αντιπολίτευση των συνδικάτων.

Επίσης αναρωτήθηκε αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φιλοευρωπαϊκό κόμμα ή αντιευρωπαϊκό και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αντιευρωπαϊκή ή φιλοευρωπαϊκή δύναμη, τονίζοντας ότι αυτές οι απαντήσεις δεν έχουν δοθεί.

Ο κ. Βενιζέλος εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά του Θόδωρου Πάγκαλου και του Γιάννη Ραγκούση, ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις των δύο στελεχών του Κινήματος. Δήλωσε ότι θλίβεται από το γεγονός ότι οι δηλώσεις τους δίνουν αφορμή για διατύπωση παρόμοιων ερωτημάτων τρεις ημέρες πριν τις εκλογές και πρόσθεσε ότι το γεγονός αυτό θα το λάβει σοβαρά υπόψη του.

Λίγο νωρίτερα ο κ. Βενιζέλος είχε πει ότι ίσως θα έπρεπε, στις προηγούμενες εκλογές, να είχε αφήσει κάποιους εκτός ψηφοδελτίων, ενώ ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ελαφρυνθεί από πολλά βαρίδια τα οποία μετακόμισαν «σούμπιτα» στον ΣΥΡΙΖΑ.


Διαβάστε ακόμη

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

ΕΟΔΥ: Προσοχή στα κουνούπια και τον ιό του Δυτικού Νείλου – Τα μέτρα προφύλαξης

Αντικειμενικές αξίες: Αυτοί είναι οι δήμοι και οι ζώνες στις οποίες «κουρεύονται»

Διεπιστημονική έρευνα στις Νησίδες του Αιγαίου