Σύνοδος κορυφής Ιταλίας-Γερμανίας στις 4 Ιουλίου στη Ρώμη

Σύνοδος κορυφής Ιταλίας-Γερμανίας στις 4 Ιουλίου στη Ρώμη

Σύνοδος κορυφής Ιταλίας-Γερμανίας στις 4 Ιουλίου στη Ρώμη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 193 ΦΟΡΕΣ

Σύνοδος κορυφής ανάμεσα στην Ιταλία και τη Γερμανία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στη Ρώμη, η οποία θα επικεντρωθεί κυρίως σε διμερή ζητήματα, ανακοίνωσε η ιταλική κυβέρνηση, αναφερόμενη στη σύνοδο αυτή που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί λί

Σύνοδος κορυφής ανάμεσα στην Ιταλία και τη Γερμανία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στη Ρώμη, η οποία θα επικεντρωθεί κυρίως σε διμερή ζητήματα, ανακοίνωσε η ιταλική κυβέρνηση, αναφερόμενη στη σύνοδο αυτή που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες μετά την κρίσιμη ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής αυτήν την εβδομάδα στις Βρυξέλλες.

"Είναι μια συνάντηση διμερούς τύπου, όπως αυτές πρόσφατα με τους ηγέτες της Πολωνίας ή της Σερβίας. Θα περιλαμβάνει επίσης έναν αριθμό υπουργών και αντιπροσωπειών επιχειρήσεων", διευκρίνισαν κυβερνητικές πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Αυτή η νέα συνάντηση ανάμεσα στον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι και την Γερμανίδα καγκελάριο ʼγκελα Μέρκελ θα γίνει λίγο μετά την ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή στις Βρυξέλλες για την κρίση στην ευρωζώνη.

Οι δύο ηγέτες είχαν ήδη συναντηθεί την περασμένη Παρασκευή στη Ρώμη κατά τη διάρκεια της τετραμερούς συνόδου κορυφής που πραγματοποιήθηκε με την Ισπανία και τη Γαλλία.


Διαβάστε ακόμη

ΔΥΠΑ-ΕΦΚΑ: Καταβολές επιδομάτων άνω των 75 εκατ. ευρώ

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Φορολογικές δηλώσεις: 349 ευρώ επιστροφή για 24 στις 100 – 53 είναι μηδενικές

Καταπατημένα ακίνητα: Εξαγορά... και στα χωράφια με εκπτώσεις έως 80%

Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει η πλατφόρμα στις 10 Μαΐου

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών την Πρωτομαγιά

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Πάσχα: Πόσα θα ξοδέψουν φέτος οι Έλληνες- Μειωμένες δαπάνες για 4 στου­ς 10