Ερευνες για παράνομη υιοθεσία στο Ηράκλειο

Ερευνες για παράνομη υιοθεσία στο Ηράκλειο

Ερευνες για παράνομη υιοθεσία στο Ηράκλειο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 594 ΦΟΡΕΣ

Πέντε άτομα έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο των ερευνών για μία υπόθεση παράνομης υιοθεσίας στο Ηράκλειο, ενώ η Αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο συμμετοχής γιατρών ή και νοσοκόμων. Το μωρό, ένα νεογέννητο αγοράκι, φιλοξενείται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Πέντε άτομα έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο των ερευνών για μία υπόθεση παράνομης υιοθεσίας στο Ηράκλειο, ενώ η Αστυνομία διερευνά και το ενδεχόμενο συμμετοχής γιατρών ή και νοσοκόμων.

Ολα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου, αξιοποιώντας πληροφορίες, συνέλαβαν την 25χρονη μητέρα ενός νεογέννητου μωρού, τον 28χρονο σύντροφό της και τη 48χρονη μητέρα της, όλοι τους βουλγαρικής καταγωγής.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, η νεαρή γυναίκα είχε γεννήσει στις 9 του μήνα και την Πέμπτη το βρέφος (αγοράκι) δόθηκε σε μια 54χρονη που διαμένει στην περιοχή της Χερσονήσου, με τη μεσολάβηση μια άλλης γυναίκας, 51 ετών, από το Ηράκλειο, η οποία είχε λάβει ως προκαταβολή το ποσό των 1.000 ευρώ, Από τα 5000 ευρώ που θα εισέπραττε συνολικά για τη διαμεσολάβηση της. Μέρος του παραπάνω ποσού θα εισέπραττε και το ζευγάρι.

Το μωρό, που γεννήθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο του Ηρακλείου, μεταφέρθηκε για φιλοξενία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου θα παραμείνει μέχρι την απόφαση των δικαστικών αρχών για την τύχη του.

Η Ασφάλεια Ηρακλείου διερευνά και το ενδεχόμενο συμμετοχής στην υπόθεση γιατρών ή και νοσοκόμων.

Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά