ΣΥΡΙΖΑ: Κανείς δεν δικαιούται να παίζει με τις ανθρώπινες ζωές

ΣΥΡΙΖΑ: Κανείς δεν δικαιούται να παίζει με τις ανθρώπινες ζωές

ΣΥΡΙΖΑ: Κανείς δεν δικαιούται να παίζει με τις ανθρώπινες ζωές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 106 ΦΟΡΕΣ

«Για τον κ. Στουρνάρα τα δισ. είναι νούμερα. Για την ελληνική κοινωνία όμως είναι θέσεις εργασίας, συντάξεις, μισθοί, κλείσιμο επιχειρήσεων, είναι ανθρώπινες ζωές με τις οποίες κανείς δεν δικαιούται να παίζει. Ψιλά γράμματα για τον κ. Υπουργό. Τα μέτρα αυ

«Για τον κ. Στουρνάρα τα δισ. είναι νούμερα. Για την ελληνική κοινωνία όμως είναι θέσεις εργασίας, συντάξεις, μισθοί, κλείσιμο επιχειρήσεων, είναι ανθρώπινες ζωές με τις οποίες κανείς δεν δικαιούται να παίζει. Ψιλά γράμματα για τον κ. Υπουργό. Τα μέτρα αυτά θα ολοκληρώσουν την κοινωνική ισοπέδωση και θα βαθύνουν την ύφεση».

Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία σχολιάζεται η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με τους επικεφαλής της τρόικας. Στο πλαίσιο αυτό επισημαίνεται ότι ο κ. Στουρνάρας παρουσίασε μέτρα ύψους 17 δισ. «έτσι ώστε να διαλέξουν τα πρώτα 11,5, αλλά ταυτόχρονα να έχουν και απόθεμα για νέα μέτρα αργότερα».

Εξάλλου, αναφορικά με τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ επιδίδονται σε επικοινωνιακές ασκήσεις για να πείσουν πως αγωνιούν μήπως τα μέτρα είναι οριζόντια και τραυματίζουν την κοινωνική συνοχή. Μάταια προσπαθούν ο καθένας για τον εαυτό του να αποποιηθεί των ευθυνών του. Ο λαός μας γνωρίζει πως η συνενοχή τους είναι απόλυτη και θα τους κρίνει όλους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για το έγκλημα που διαπράττουν ενάντια στην ελληνική κοινωνία», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά