Φορολογικές παραβάσεις σε δύο καταστήματα

Φορολογικές παραβάσεις σε δύο καταστήματα

Φορολογικές παραβάσεις σε δύο καταστήματα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 188 ΦΟΡΕΣ

Δύο ακόμη περιπτώσεις καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στα οποία τελούνταν φορολογικές παραβάσεις εντόπισαν οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιούν.

Έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τουριστικές επιχειρήσεις, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, από κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας, διαπιστώθηκαν τα παρακάτω:

- Σε κατάστημα «εστιατόριο - μπαρ» στην Αθήνα δεν εκδόθηκαν αποδείξεις σε δεκατρείς (13) περιπτώσεις, συνολικής αξίας 318,8 ευρώ. Σε βάρος του 37χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη του καταστήματος, σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας και θα οδηγηθεί το πρωί της Κυριακής στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

- Σε κατάστημα «καφενείο» στην Αθήνα δεν εκδόθηκαν αποδείξεις σε πέντε (5) περιπτώσεις και η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα.

Παράλληλα ενημερώνονται και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και financialpolice@hellenicpolice.gr της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Διαβάστε ακόμη

ΔΥΠΑ-ΕΦΚΑ: Καταβολές επιδομάτων άνω των 75 εκατ. ευρώ

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Φορολογικές δηλώσεις: 349 ευρώ επιστροφή για 24 στις 100 – 53 είναι μηδενικές

Καταπατημένα ακίνητα: Εξαγορά... και στα χωράφια με εκπτώσεις έως 80%

Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει η πλατφόρμα στις 10 Μαΐου

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών την Πρωτομαγιά

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Πάσχα: Πόσα θα ξοδέψουν φέτος οι Έλληνες- Μειωμένες δαπάνες για 4 στου­ς 10