Αστυνομικό δελτίο από τη Θεσσαλονίκη

Αστυνομικό δελτίο από τη Θεσσαλονίκη

Αστυνομικό δελτίο από τη Θεσσαλονίκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 444 ΦΟΡΕΣ

Ο τραυματισμός ανύποπτου πελάτη καφενείου στη Σταυρούπολη, από οπλοφόρο, η ληστεία με την απειλή όπλου σε κατάστημα ίντερνετ καφέ στην οδό Μυστακίδου και η διάρρηξη σε χρηματοκιβωτίου που βρίσκεται στα γραφεία των κοιμητηρίων Ευόσμου Θεσσαλονίκης, απασχόλ


Οπλοφόρος, που σύμφωνα με την αστυνομία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, πυροβόλησε και τραυμάτισε πελάτη καφενείου στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο άγνωστος άνδρας, που ήταν και μεθυσμένος, χωρίς λόγο και αιτία έβγαλε από την τσέπη του ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί στην είσοδο του καφενείου. Από τις σφαίρες τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ο 41χρονος πελάτης, ενώ ο δράστης διέφυγε και αναζητείται.

Διάρρηξη σε χρηματοκιβώτιο κοιμητηρίων

Το χρηματοκιβώτιο, που βρίσκεται στα γραφεία των κοιμητηρίων Ευόσμου Θεσσαλονίκης, άδειασαν άγνωστοι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία ο υπάλληλος των κοιμητηρίων κατήγγειλε ότι οι δράστες πήραν από το χρηματοκιβώτιο χρηματικό ποσό που κυμαίνεται από 2.000 έως 3.000 ευρώ.


Ένοπλη ληστεία σε ίντερνετ καφέ

Το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ απέσπασε άγνωστος με την απειλή όπλου σε κατάστημα ίντερνετ καφέ στην οδό Μυστακίδου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο άγνωστος ακινητοποίησε τον υπάλληλο του καταστήματος και τον ανάγκασε να του παραδώσει τις εισπράξεις της ημέρας.


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά