79χρονος έβαλε φωτιά πριν φύγει από τη χώρα

79χρονος έβαλε φωτιά πριν φύγει από τη χώρα

79χρονος έβαλε φωτιά πριν φύγει από τη χώρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 107 ΦΟΡΕΣ

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια η υπόθεση εμπρησμού σε ιατρείο του ʼργους, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, με δράστη έναν 79χρονο, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα, λίγο πριν εγκαταλείψει τη χώρα.

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια η υπόθεση εμπρησμού σε ιατρείο του ʼργους, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, με δράστη έναν 79χρονο, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας, λίγο πριν εγκαταλείψει τη χώρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο ηλικιωμένος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, στο ʼργος, αφού έσπασε την τζαμαρία ιατπρείου, έριξε στο εσωτερικό του μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό και με αυτοσχέδιο φυτίλι έβαλε φωτιά, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή με ΙΧ, ενώ η Πυροσβεστική άμεσα επιλήφθηκε και δεν ροκλήθηκαν σοβαρές ζημιές.

Η Ασφάλεια ʼργους οργάνωσε επιχείρηση, εντόπισε τον 79χρονο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και τον συνέλαβε, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει τη χώρα με πτήση για το Λονδίνο.

Επιπλέον κατά τις έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, καθώς και ένας γκασμάς με τον οποίο έσπασε την τζαμαρία του ιατρείου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αργότερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η Ασφάλεια ʼργους, συνεχίζει την έρευνα καθώς ο συγκεκριμένος ιατρός είχε πέσει θύμα εμπρησμού από τις 10 Απριλίου 2009 ως τις 8 Νοεμβρίου 2012, άλλες έξι φορές. Δύο φορές αποπειράθηκαν να κάψουν το σπίτι του και τέσσερις φορές το αυτοκίνητό του.
var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά