Κουράκος: Ο Βουλγαράκης στηρίζει τους ΑΝΕΛ

Κουράκος: Ο Βουλγαράκης στηρίζει τους ΑΝΕΛ

Κουράκος: Ο Βουλγαράκης στηρίζει τους ΑΝΕΛ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 145 ΦΟΡΕΣ

Σε σίριαλ με καθημερινά επεισόδια έχει μετατραπεί η εσωκομματική κρίση στους Αν. Έλληνες. Ο αποχωρήσας βουλευτής Γ. Κουράκος προχώρησε σε νέες καταγγελίες για κρυφή ατζέντα Καμμένου, επαναλαμβάνοντας ότι ο Γ. Βουλγαράκης στηρίζει τους ΑΝΕΛ.

Σε σίριαλ με καθημερινά επεισόδια έχει μετατραπεί η εσωκομματική κρίση στους Αν. Έλληνες. Ο αποχωρήσας βουλευτής Γ. Κουράκος προχώρησε σε νέες καταγγελίες για κρυφή ατζέντα Καμμένου, επαναλαμβάνοντας ότι ο Γ. Βουλγαράκης στηρίζει τους ΑΝΕΛ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Κουράκος τόνισε ο πρώην υπουργός του αποκάλυψε τη στήριξη του στο κόμμα Καμμένου την προηγούμενη εβδομάδα, στη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας, ενώ τόνισε ότι δεν θέλει να αποκαλύψει αυτή την ώρα όλα όσα του είπε ο Γ. Βουλγαράκης, δεσμεύτηκε όμως ότι θα προβεί στην άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου προκαλώντας τον κ. Καμμένο να πράξει το ίδιο.

"Ο κ. Καμμένος έχει κρυφή ατζέντα με το ΣΥΡΙΖΑ και το δολάριο. Δεν μπορούν να υπάρχουν σκιές και να κρύβονται πρόσωπα πίσω από τον πρόεδρο", είπε.

Και πρόσθεσε: "Ο Βουλγαράκης με πήρε τηλέφωνο, είχα να συνομιλήσω μαζί του πάνω από 10 χρόνια, μου λέει ‘τώρα που βρήκαμε λεφτά εσείς πάτε να το διαλύσετε’;(...) εγώ στηρίζω τους Ανεξάρτητους Έλληνες".

"Η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος μιλάει για ΕΕ και παραμονή εντός ευρώ δε μπορεί να μιλάμε για δολάριο. Αν δεν υπήρχε η διακήρυξη αυτή δε θα υπήρχα σε αυτό το κόμμα. Το δολάριο σημαίνει ότι φεύγουμε και από την ΕΕ", επισήμανε ο ίδιος.

Και συμπλήρωσε: "Αιφνιδιάστηκα για το ενδιαφέρον του Γιώργου του Βουλγαράκη για τους ΑΝΕΛ. Ξέρω ότι πήρε τηλέφωνο και τον κ. Ζώη και ξέρω ότι αυτά που συζητήσαμε ο κ. Βουλγαράκης τα μετέφερε και στον κ. Καμμένο. Γιατί ο κ. Καμμένος δεν κάνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου; Εγώ και ο κ. Ζώης δεχόμαστε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ας αναλάβουν βουλευτές που είναι δικηγόροι της ΑΝΕΛ την άρση αυτή τι έχουμε να κρύψουμε;".

Καταγγελίες Μαρκόπουλου

Για μυστική σχέση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου με τον πρώην υπουργό Γ. Βουλγαράκη, έκανε λόγο και ο πρώην γραμματέας του κόμματος Κώστας Μαρκόπουλος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real.

Απάντηση Βουλγαράκη

Στις 13 Δεκεμβρίου, μέσω Twitter, απάντησε ο Γ. Βουλγαράκης
: "Είναι κρίμα που ιδιωτικές συζητήσεις ανάμεσα σε παλιούς φίλους και συναγωνιστές- από καθαρό και μόνο ενδιαφέρον, μετατρέπονται σε "επιχειρήματα" αλληλοεξόντωσης και εκκαθάρισης προσωπικών λογαριασμών.

Προσωπικά είμαι από επιλογή εκτός πολιτικής και έχω δηλώσει κατ επανάληψη ότι δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ σε κανένα επίπεδο και με κανένα κόμμα.

Ως εκ τούτου, όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν καθ οιονδήποτε τρόπο, στις εσωτερικές τους διαμάχες, επειδή απλώς ο Πάνος Καμένος είναι φίλος μου, αν δεν κατάλαβαν λάθος, τότε εξυπηρετούν άλλα και σε κάθε περίπτωση, ύποπτα συμφέροντα".
var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά