Πρωτοποριακή λύση Small Cell Backhaul από την Intracom Telecom

Πρωτοποριακή λύση Small Cell Backhaul από την Intracom Telecom

Πρωτοποριακή λύση Small Cell Backhaul από την Intracom Telecom

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 198 ΦΟΡΕΣ

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση της προηγμένης ασύρματης λύσης υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου Small Cell (SmC), StreetNode™.

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση της προηγμένης ασύρματης λύσης υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου Small Cell (SmC), StreetNode™.

Η εταιρία θα παρουσιάζει τη καινοτόμο λύση της στην έκθεση Mobile World Congress (25-28 Φεβρουαρίου, Βαρκελώνη) στο εκθεσιακό της περίπτερο 6Ε80, στην αίθουσα 6.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός της πλατφόρμας StreetNode™ δίνει λύση στο σύνθετο πρόβλημα της ασύρματης υποστήριξης τηλεπικοινωνιακών δικτύων (carrier-grade backhaul), σε επίπεδο δρόμων κυκλοφορίας και σε οποιαδήποτε περιοχή. Αποτελεί μία πλατφόρμα «όλα-σε-ένα» με επαναστατική αρχιτεκτονική και με λειτουργία η οποία καθορίζεται από λογισμικό (software-defined).

Προσφέρει μοναδική ευελιξία υλοποίησης κάνοντας χρήση πολύ-σημειακής (Point-to-Multipoint) τεχνολογίας για βέλτιστη γεωγραφική κάλυψη και κλιμακωτή δικτύωση πυκνοκατοικημένων μητροπολιτικών περιοχών και επέκτασης σε επίπεδο δρόμων(in-clutter).

Στην πράξη, το StreetNode™ προσφέρει μεγαλύτερη χρηστικότητα από κάθε άλλη λύση της αγοράς, επιταχύνοντας και διευκολύνοντας την υλοποίηση του backhaul σταθμού βάσης τύπου Small Cell (SmC), ελαχιστοποιώντας έτσι το κόστος επένδυσης καθώς και την πολυπλοκότητα λειτουργίας.

Το StreetNode™ δύναται να λειτουργήσει σε φάσμα συχνοτήτων (26 / 28 / 32 / 42 GHz) και μπορεί να προσαρμοστεί πάνω σε επιφάνειες τοίχων ή κολώνες φωτισμού δρόμων, μειώνοντας έτσι αισθητά τα σχετικά κόστη στο πεδίο.

Το λογισμικό διαχείρισης του StreetNode™, που παρέχει η σουίτα διαχείρισης δικτύου uni|MS™ της Intracom Telecom, επιτρέπει την ενεργοποίηση υπηρεσιών χωρίς φυσική παρουσία στο πεδίο (“zero-touch”), μέσω εξελιγμένων δυνατοτήτων αυτό-οργάνωσης δικτύου (SON) που επιτρέπουν συνδέσεις τύπου “plug and play” εντός ολίγων λεπτών.

Η ενεργοποίηση υπηρεσιών υποστηρίζεται παράλληλα από έναν αριθμό καινοτόμων τεχνολογιών που ενσωματώνει η πλατφόρμα, όπως η αυτόματη ευθυγράμμιση της κεραίας.

"Για περισσότερα από 15 χρόνια σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε σημειακά (PtP) και πολυσημειακά (PtMP) ασύρματα συστήματα τα οποία επιλέγονται από μεγάλους παρόχους τηλεπικοινωνιών σε όλο τον κόσμο.

Ανταποκρινόμενοι στις τρέχουσες και τις μελλοντικές απαιτήσεις των παρόχων για 4G backhaul αναπτύξαμε την προηγμένη λύση StreetNode™, μια από τις κορυφαίες της αγοράς, εμπλουτίζοντας περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο των ασύρματων προϊόντων μας» δήλωσε ο κ. Χρήστος Ξυνογαλάς, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom.
var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

ΔΥΠΑ-ΕΦΚΑ: Καταβολές επιδομάτων άνω των 75 εκατ. ευρώ

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Φορολογικές δηλώσεις: 349 ευρώ επιστροφή για 24 στις 100 – 53 είναι μηδενικές

Καταπατημένα ακίνητα: Εξαγορά... και στα χωράφια με εκπτώσεις έως 80%

Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει η πλατφόρμα στις 10 Μαΐου

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών την Πρωτομαγιά

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Πάσχα: Πόσα θα ξοδέψουν φέτος οι Έλληνες- Μειωμένες δαπάνες για 4 στου­ς 10