Προετοιμασίες για το ελληνικό πρωινό

Προετοιμασίες για το ελληνικό πρωινό

Προετοιμασίες για το ελληνικό πρωινό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 271 ΦΟΡΕΣ

Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζεται η παρουσία της Ρόδου στο Ελληνικό Πρωινό του ΞΕΕ κατά τη διάρκεια της έκθεσης HORECA (8-11/02/13), το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου. Με το σύνθημα «το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος σερβίρει Ελληνικό Πρωινό στη HORECA», για πρώτη φορά παρουσιάζονται τα τοπικά πρωινά 8 περιοχών της χώρας σε 8 ξεχωριστά περίπτερα του ΞΕΕ στο HALL 4 και προσκαλούν τους επαγγελματίες του τουρισμού να απολαύσουν και να στηρίξουν, το κατ’ εξοχήν γεύμα των διακοπών. Η Ρόδος θα παρουσιάσει το τοπικό πρωινό της σε ξεχωριστή εκδήλωση στο χώρο του Ελληνικού Πρωινού του ΞΕΕ, Hall 4/ B27 & C29, ανοιχτή στο κοινό, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 11.00. Θα ακολουθήσει στις 12.30, η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Ενδεικτικά αναφέρουμε παραδοσιακά πιάτα και είδη που θα σερβίρει το νησί μας, χαρακτηριστικά τόσο για τη γεύση τους όσο και για την θρεπτική και υγιεινή αξία τους: χορτόπιτες – πουγγιά, σφουγγάτο, τσουβράς, ελιόψωμο, κριθαλοκούλουρα, άρτος, ταχινόπιτα, κουλούρια λαδερά με σουσάμι, φανουρόπιτα, ρυζόγαλο φούρνου, νερόκρεμα, ξεροτήγανα, τακάκια, μελεκούνι. Την παρουσία της Ρόδου προετοιμάζει και επιμελείται η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις.

Διαβάστε ακόμη

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος