H Intracom Telecom στην έκθεση Mobile World Congress

H Intracom Telecom στην έκθεση Mobile World Congress

H Intracom Telecom στην έκθεση Mobile World Congress

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 211 ΦΟΡΕΣ

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων συμμετέχει και φέτος στην έκθεση Mobile World Congress η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25-28 Φεβρουαρίου 2013 στη Βαρκελώνη.

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων συμμετέχει και φέτος στην έκθεση Mobile World Congress η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25-28 Φεβρουαρίου 2013 στη Βαρκελώνη.

Στο εκθεσιακό της περίπτερο 6Ε80, στην αίθουσα 6, η εταιρία θα παρουσιάσει τα νέα προϊόντα και λύσεις της στο χώρο της ασύρματης πρόσβασης και διασύνδεσης κόμβων δικτύων (backhaul) καθώς και σημαντικές καινοτομίες στον τομέα του τηλεπικοινωνιακού λογισμικού.

Συγκεκριμένα η Intracom Telecom παρουσιάζει μια σειρά από καινοτόμες λύσεις ‘backhaul’ σχεδιασμένες για εξαιρετική απόδοση, ευελιξία και εξοικονόμηση πόρων για τους παρόχους.

Ένα από τα κύρια προϊόντα που θα παρουσιάζονται είναι το StreetNode™, η προηγμένη ασύρματη λύση υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου Small Cell με λειτουργία η οποία καθορίζεται από λογισμικό (software-defined).

Η λύση μπορεί να προσαρμοστεί πάνω σε επιφάνειες τοίχων ή κολώνες φωτισμού δρόμων και δύναται να λειτουργήσει σε φάσμα συχνοτήτων (26 / 28 / 32 / 42 GHz) ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά για αυτοματοποιημένη παροχή υπηρεσιών.

Το λογισμικό διαχείρισης του StreetNode™, που παρέχει η σουίτα διαχείρισης δικτύου uni|MS™ της Intracom Telecom, επιτρέπει την ενεργοποίηση υπηρεσιών χωρίς φυσική παρουσία στο πεδίο (“zero-touch”), μέσω εξελιγμένων δυνατοτήτων αυτό-οργάνωσης δικτύου (SON).

Όσον αφορά το χαρτοφυλάκιο λύσεων τηλεπικοινωνιακού λογισμικού, η Intracom Telecom θα παρουσιάζει την καινοτόμο λύση της στον τομέα του Real-time Big Data Analytics για τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς, BigStreamer™.

Η νέα αυτή λύση ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής και πλήρες σετ εξειδικευμένων αλγορίθμων πρόβλεψης, επιτρέποντας στους παρόχους να συλλέγουν και να επεξεργάζονται μεγάλο όγκο δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, μετατρέποντας τα σε χρήσιμες πληροφορίες οι οποίες μέσω αυτοματοποιημένων ενεργειών, δημιουργούν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Η πλατφόρμα BigStreamer™ εμπλουτίζει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο λύσεων τηλεπικοινωνιακού λογισμικού της εταιρίας το οποίο περιλαμβάνει την πλατφόρμα Ελέγχου και Εφαρμογής Πολιτικής χρήσης δικτύου, την σουίτα εφαρμογών Ευφυούς Δικτύου Νέας Γενιάς (NGIN) και Χρέωσης, αλλά και την πολυβραβευμένη πλατφόρμα IPTV και Over The Top (ΟΤΤ), ανταποκρινόμενη στο πλήρες φάσμα των επιχειρησιακών αναγκών, από τον έλεγχο και τιμολόγηση των πόρων του δικτύου μέχρι τις εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Η Intracom Telecom προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο ασύρματης μετάδοσης στην παγκόσμια αγορά ενώ καινοτομεί και στον τομέα του τηλεπικοινωνιακού λογισμικού προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων, που συμβαδίζει πλήρως με την πολιτική της Intracom Telecom να εμπλουτίζει την εμπειρία του χρήστη.

Σχετικά με την Intracom Telecom

Η Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων με παρουσία άνω των 35 ετών στην παγκόσμια αγορά.

Η εταιρία καινοτομεί στο χώρο της ασύρματης πρόσβασης και μετάδοσης, αναπτύσσει ανταγωνιστικές λύσεις τηλεπικοινωνιακού λογισμικού και προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών υπηρεσιών.

Η Intracom Telecom επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και λύσεων αξιοποιώντας το δικό της κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Περισσότεροι από 100 οργανισμοί σε πάνω από 50 χώρες επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Intracom Telecom. Στο διεθνές πελατολόγιο της εταιρίας συγκαταλέγονται πάροχοι σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, δημόσιοι οργανισμοί, και μεγάλες επιχειρήσεις. Κύριοι μέτοχοι της Intracom Telecom είναι η Intracom Holdings και η Sitronics.

var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

ΔΥΠΑ-ΕΦΚΑ: Καταβολές επιδομάτων άνω των 75 εκατ. ευρώ

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Φορολογικές δηλώσεις: 349 ευρώ επιστροφή για 24 στις 100 – 53 είναι μηδενικές

Καταπατημένα ακίνητα: Εξαγορά... και στα χωράφια με εκπτώσεις έως 80%

Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει η πλατφόρμα στις 10 Μαΐου

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών την Πρωτομαγιά

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Πάσχα: Πόσα θα ξοδέψουν φέτος οι Έλληνες- Μειωμένες δαπάνες για 4 στου­ς 10