ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στην ΠΑΕ ο Μπάντοβιτς-Δυσαρέσκεια εν όψει ντέρμπι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στην ΠΑΕ ο Μπάντοβιτς-Δυσαρέσκεια εν όψει ντέρμπι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στην ΠΑΕ ο Μπάντοβιτς-Δυσαρέσκεια εν όψει ντέρμπι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 565 ΦΟΡΕΣ

Στην πλατεία Αλεξάνδρας όπου συναντήθηκε με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, βρέθηκε την Τρίτη ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Συνάντηση με το γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή, Δημήτρη Θεοδωρίδη είχε την Τρίτη ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Βασικό αντικείμενο στη συζήτηση την οποία ζήτησαν οι διοικούντες ήταν να επισημάνουν στον Σέρβο τεχνικό τη σημασία που έχει να δοθεί η «μάχη» μέχρι τέλους.

Πρώτος στόχος παραμένει η κατάκτηση του τίτλου και μέχρι τη στιγμή που και μαθηματικά οι Πειραιώτες δεν θα έχουν καμία ελπίδα για να διατηρήσουν τα κεκτημένα, οι διοικούντες ζήτησαν να δουν θέληση και αποτελέσματα. Ο Μπάντοβιτς δε διαφώνησε σε κανένα σημείο με όσα άκουσε και υποσχέθηκε ότι τόσο αυτός, όσο και οι συνεργάτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του ντέρμπι της 21ης Μαρτίου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός προσφέρει για τα μέλη της «ερυθρόλευκης» διοίκησης τη σουίτα της θύρας 29, θύρα στην οποία διατίθενται εισιτήρια για τους φιλάθλους των «πράσινων». Ο Ολυμπιακός αντιδρά και θέλει άλλη σουίτα, η οποία να βρίσκεται πάνω από τη θύρα των επισήμων.

Η σουίτα που προσφέρει ο Παναθηναϊκός είναι η ίδια που προσέφερε και στα μέλη της διοίκησης της ΑΕΚ πριν το μεταξύ τους ντέρμπι και είχε προκαλέσει την αντίδραση της «Ενωσης» και την απουσία εκπροσώπων της στον αγώνα. Όπως είχε εξηγήσει με ανακοίνωσή του τότε ο Παναθηναϊκός, η σουίτα που ζητούσε τότε η ΑΕΚ είναι αυτή που χρησιμοποιεί το Δ.Σ. της «πράσινης» ΠΑΕ και βρίσκεται σε απόσταση 20 μέτρων από αυτή της θύρας 29.

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός ζήτησε να υπάρχει έλεγχος ότι οι άνθρωποι που θα βρίσκονται πέριξ του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ είναι όντως υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρίας security και ζήτησε να υπάρχει προστασία της «ερυθρόλευκης» αποστολής τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την αποχώρηση από το «Σπύρος Λούης».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων