Να συντονίσουν τις ενέργειες και τις προτάσεις τους σε ότι αφορά την οδική ασφάλεια στην περιοχή της Δωδεκανήσου, επιχειρούν για πρώτη φορά ίσως, οι εκπρόσωποι όλων των τοπικών αρχών και φορέων της περιοχής μας.

Στη σύσκεψη που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στη Ρόδο, πήρε μέρος ο βουλευτής Δωδεκανήσου και μέλος της ΕΥΘΥΤΑ κ. Βασίλης Υψηλάντης, η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ελένη Καρύδη, η γενική γραμματέας κ. Τζίνα Δαβιλλά, ο εκπρόσωπος του ΤΕΕ κ. Αργύρης Πράντης, ο μηχανικός μέλος της επιστημονικής ομάδας του ΤΕΕ για τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα κ. Κλεόβουλος Παπακωνσταντίνου και ο διευθυντής της διεύθυνσης τουρισμού κ. Αγαπητός Ξάνθης.

Στη διάρκεια της συζήτησης, κατατέθηκε σειρά προτάσεων και τεκμηριωμένων θέσεων, αναφορικά με τις παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν στα επικίνδυνα οδικά σημεία του νησιού μας.

Στόχος της χθεσινής συνάντησης που έγινε έπειτα από πρόταση της προέδρου της ΕΥΘΥΤΑ κ. Ελένης Καρύδη, ήταν να υπάρξει γόνιμη συνεργασία μεταξύ των φορέων και των αρχών του τόπου μας, έτσι ώστε να κατατεθούν εξειδικευμένες προτάσεις, που θα μειώσουν στο ελάχιστο την επικινδυνότητα που παρουσιάζεται σε πολλά μέρη του οδικού δικτύου του νησιού μας.