Παπακωνσταντίνου: Γιατί με επισκέφθηκε το 1999 ο Χριστοφοράκος

Παπακωνσταντίνου: Γιατί με επισκέφθηκε το 1999 ο Χριστοφοράκος

Παπακωνσταντίνου: Γιατί με επισκέφθηκε το 1999 ο Χριστοφοράκος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 344 ΦΟΡΕΣ

Σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δίνει διευκρινήσεις για την επίσκεψη Χριστοφοράκου στο γραφείο του, το 1999, όταν ήταν σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Το θέμα ανέκυψε έπειτα απο δηλώσεις του βουλευτή της Ν

Σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δίνει διευκρινήσεις για την επίσκεψη Χριστοφοράκου στο γραφείο του, το 1999, όταν ήταν σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Το θέμα ανέκυψε έπειτα απο δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Πάνου Καμμένου. Για δημιουργία εντυπώσεων κάνει λόγο ο υπουργός.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου
"Το 1999 ήμουν σύμβουλος του τότε Πρωθυπουργού, κ. Κώστα Σημίτη για θέματα Κοινωνίας της Πληροφορίας. Με την ιδιότητά μου αυτή ζήτησε να με επισκεφθεί στο γραφείο μου ο κ. Χριστοφοράκος, ως επικεφαλής μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου πληροφορικής και τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να με ενημερώσει για τις δραστηριότητες της εταιρείας του και να μου μεταφέρει τις απόψεις του για την ανάπτυξη του κλάδου. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, αντίστοιχες συναντήσεις, εκείνη την περίοδο, είχα μετά από αίτημά τους, με τους περισσότερους επικεφαλής των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο. Είναι αδιανόητο να επιχειρείται η δημιουργία εντυπώσεων για μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο μου και αυστηρά μέσα στο πλαίσιο των θεσμικών μου καθηκόντων."

Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά