Σαντορίνη: Στα 10 καλύτερα νησιά του κόσμου

Σαντορίνη: Στα 10 καλύτερα νησιά του κόσμου

Σαντορίνη: Στα 10 καλύτερα νησιά του κόσμου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 274 ΦΟΡΕΣ

Το ευρωπαϊκό νησί με την υψηλότερη βαθμολογία που περιλαμβάνεται στον κατάλογο του TripAdvisor είναι η Σαντορίνη, η οποία είναι επίσης πρώτη σε μια ξεχωριστή λίστα με τα 10 καλύτερα ευρωπαϊκά νησιά.

Το μεγαλύτερο νησί του Μπελίζ, το Αμπέργκρις Κέι, ένας δημοφιλής προορισμός για τους αυτοδύτες, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των 10 καλύτερων νησιών του κόσμου σε μια έρευνα για ταξιδιώτες του TripAdvisor.

Η δυτική χώρα της Καραϊβικής, η οποία διαθέτει το δεύτερο μεγαλύτερο κοραλλιογενή ύφαλο στον κόσμο μετά το Γκρέιτ Μπάριερ Ριφ της Αυστραλίας, "νίκησε" έναν άλλο προορισμό της Καραϊβικής, το Σεν Τζον στις αμερικανικές Παρθένες Νήσους, και βρέθηκε στην κορυφή του καταλόγου που καταρτίζει ο όμιλος TripAdvisor.

Την τρίτη θέση εξασφάλισε το νησί Μπόρα-Μπόρα της Γαλλικής Πολυνησίας στον Ειρηνικό Ωκεανό που περιβάλλεται από μια λιμνοθάλασσα και έναν ύφαλο και είναι δημοφιλές για τα ξενοδοχεία του με τα μπανγκαλόου που στηρίζονται σε πασσάλους πάνω από τη θάλασσα.

"Το Αμπέργκρις Κέι διαθέτει εκατοντάδες εντυπωσιακά σπήλαια από ασβεστόλιθο, ελισσόμενους καταρράκτες, και τροπικά δάση", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος της TripAdvisor Έμμα Σο.

Η λίστα του TripAdvisor για τα καλύτερα νησιά του κόσμου βασίστηκε σε εκατομμύρια κριτικές και βαθμολογίες από διεθνείς τουρίστες στην ιστοσελίδα του για τα ταξίδια το περασμένο έτος.

Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά