Νίκησε τη λευχαιμία, όχι και τη σφαίρα των ληστών

Νίκησε τη λευχαιμία, όχι και τη σφαίρα των ληστών

Νίκησε τη λευχαιμία, όχι και τη σφαίρα των ληστών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 74 ΦΟΡΕΣ

Το τελευταίο αντίο λένε συγγενείς και φίλοι στην άτυχη 25χρονη κοπέλα, η οποία έχασε τη ζωή της από τη σφαίρα των αλβανών κακοποιών, η οποία εποστρακίστηκε και την πέτυχε ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο της. Είχε την ατυχία να βρεθεί στο λάθος μέρος, τη λάθος

Το τελευταίο αντίο λένε συγγενείς και φίλοι στην άτυχη 25χρονη κοπέλα, η οποία έχασε τη ζωή της από τη σφαίρα των αλβανών κακοποιών, η οποία εποστρακίστηκε και την πέτυχε ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο της. Είχε την ατυχία να βρεθεί στο λάθος μέρος, τη λάθος ώρα. Την ώρα της καταδίωξης και της ανταλλαγής πυρών.

Η είδηση του θανάτου της Κατερίνας Ζώγαλη δεν συγκλόνισε μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά και ολόκληρη τη χώρα. Οι λεπτομέρειες για τη ζωή της, που τώρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, κάνουν ακόμα πιο τραγικό το θάνατο της...

Και αυτό, διότι όπως γίνεται γνωστό η 25χρονη Κατερίνα είχε καταφέρει να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή παλεύοντας με τη λευχαιμία.

Η Κατερίνα Ζώγαλη είχε γεννηθεί με πρόβλημα υγείας. Είχε λευχαιμία και από μικρή. Στο πλευρό της είχε πάντα τους γονείς της, αγρότες στο επάγγελμα, που έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να σταθούν στην κόρη τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Έθνους", η γέννηση του μικρού της αδελφού -δέκα χρόνια αργότερα- έδωσε τη λύση στο πρόβλημα υγείας της Κατερίνας. Τα βλαστοκύτταρα που πήραν οι γιατροί από το νεογέννητο μεταμοσχεύτηκαν στην κοπέλα. Και της έσωσαν τη ζωή.

Μία νέα σελίδα άνοιξε στη ζωή της Κατερίνας. Ήταν άριστη μαθήτρια στο σχολείο και πέρασε στην ΑΣΟΕΕ, όπου αποφοίτησε σε τέσσερα χρόνια και βρήκε δουλειά στο ξενοδοχείο στις Κεχριές ως βοηθός λογίστρια.

Από εκεί είχε σχολάσει και επέστρεφε στο σπίτι της, το μοιραίο βράδυ της Παρασκευής.

Η σφαίρα από το Καλάσνικοφ των ληστών διαπέρασε το στήθος της, την ώρα που οδηγούσε.

Χτύπησε στην άσφαλτο, διαπέρασε το σασί του αυτοκινήτου της, τρύπησε το πίσω κάθισμα, έφτασε στο κάθισμά της και καρφώθηκε στο σώμα της άτυχης κοπέλας.

Η σφαίρα χτύπησε το συκώτι και τον πνεύμονα, αλλά η Κατερίνα διατηρούσε τις αισθήσεις της μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Μίλησε, μάλιστα, μέσω κινητού τηλεφώνου με ένα φίλο της, στον οποίο φέρεται να είπε: "Χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα".

Λίγη ώρα μετά, στο νοσοκομείο Κορίνθου, η 25χρονη κατέληξε.

Μιλώντας στο "Έθνος" πατέρας Παύλος Στρούμπας, ιερέας του Αγίου Γεωργίου λέει: "Ερχόταν συχνά στην εκκλησία, ήταν πάντα ευγενική και γελαστή... Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Η Κατερίνα είναι μια γλυκιά, δυναμική κοπέλα, που κατάφερε να νικήσει τη λευχαιμία, όχι όμως και τη σφαίρα των ληστών".

H 25χρονη Κατερίνα Ζώγαλη, που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια καταδίωξης ληστών στην Κόρινθο το βράδυ της Παρασκευής, σε παλαιότερες στιγμές (φωτογραφίες: www.korinthostv.com)

Διαβάστε:

Αιματηρή καταδίωξη με θύμα 25χρονη Δραπέτης των Τρικάλων στην αιματηρή συμπλοκή Και δεύτερος δράστης ήταν δραπέτης των Τρικάλων
Προφητικό αποδεικνύεται το «εξώφυλλο» που η ίδια η Κατερίνα είχε επιλέξει για την προσωπική της σελίδα στο Facebook. «Οταν αγαπάς κάποιον να του το δείχνεις. Ισως αύριο να μην έχεις την ευκαιρία», ανα



var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

ΕΟΔΥ: Προσοχή στα κουνούπια και τον ιό του Δυτικού Νείλου – Τα μέτρα προφύλαξης

Αντικειμενικές αξίες: Αυτοί είναι οι δήμοι και οι ζώνες στις οποίες «κουρεύονται»

Διεπιστημονική έρευνα στις Νησίδες του Αιγαίου