LiLo: Είναι έγκυος ή κάνει πρωταπριλιάτικο αστείο;

LiLo: Είναι έγκυος ή κάνει πρωταπριλιάτικο αστείο;

LiLo: Είναι έγκυος ή κάνει πρωταπριλιάτικο αστείο;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 86 ΦΟΡΕΣ

Η Lindsay Lohan έγραψε στο Twitter της ότι είναι έγκυος! Αν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο, είναι μάλλον καθυστερημένο, από την άλλη... αν είναι αλήθεια, η 26χρονη ηθοποιός θα πρέπει λίαν συντόμως θα κόψει τα χάπια Adderall και το αλκοόλ.

Η Lindsay Lohan τουίταρε ότι είναι έγκυος!

Αν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο, είναι μάλλον καθυστερημένο, από την άλλη... αν είναι αλήθεια, η 26χρονη ηθοποιός θα πρέπει λίαν συντόμως θα κόψει τα χάπια Adderall και το αλκοόλ.

Η προβληματική αστέρας, που βγαίνει το τελευταίο διάστημα με τον Avi Snow, τον κιθαρίστα του συγκροτήματος City Of The Sun, έγραψε στο Twitter της το μήνυμα "Είναι επίσημο: Έγκυος...", στην εκπνοή της 1ης Απριλίου.

Το tweet έχει μπερδέψει τους πάνω από 5,5 εκατομμύρια followers της LiLo. Ορισμένοι έσπευσαν να τη ρωτήσουν αν κάνει πρωταπριλιάτικη πλάκα, ενώ κάποιοι πιο καυστικοί τη ρώτησαν αν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που ισχυρίζεται ότι κυοφορεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν η Lohan διασκεδάζει με την φρενίτιδα που προκάλεσε στο διαδίκτυο το μήνυμά της ή αν πράγματι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.



Μολονότι είναι σχεδόν απίθανο να είναι έγκυος, φαίνεται πως η σχέση της με τον Αvi είναι σε καλό δρόμο. Ο κιθαρίστας δήλωσε πρόσφατα στο E!News ότι "έχει πολύ πλάκα να είσαι μαζί της", ωστόσο αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει επίσημα τον δεσμό τους. Επίσης είπε ότι "η Lindsay είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες του συγκροτήματος".

Πριν δύο εβδομάδες, η νεαρή αστέρας καταδικάστηκε σε 90 ημέρες σε κλινική αποτοξίνωσης, χωρίς δικαίωμα εξόδου, προκειμένου να μην φυλακιστεί για για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ψευδομαρτυρία, καθώς και σε 30 ώρες κοινωνικής εργασίας και 18 μήνες ψυχοθεραπείας.
var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά