Η φάρσα του Justin Bieber σε TMZ και fans

Η φάρσα του Justin Bieber σε TMZ και fans

Η φάρσα του Justin Bieber σε TMZ και fans

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 74 ΦΟΡΕΣ

Ο Justin Bieber πήρε την εκδίκησή του από τους ρεπόρτερ του TMZ.com, οι οποίοι κατασκοπεύουν και καταγράφουν κάθε του κίνηση τους τελευταίους μήνες, κάνοντας μία ομολογουμένως έξυπνη Πρωταπριλιάτικη φάρσα, με τη βοήθεια του διαδικτύου.

Ο Justin Bieber πήρε την εκδίκησή του από τους ρεπόρτερ της ιστοσελίδας TMZ, οι οποίοι κατασκοπεύουν και καταγράφουν κάθε του κίνηση τους τελευταίους μήνες, κάνοντας μία ομολογουμένως έξυπνη Πρωταπριλιάτικη φάρσα, με τη βοήθεια του διαδικτύου.

Ο 19χρονος ποπ σταρ προέτρεψε τα εκατομμύρια θαυμαστών του να του τηλεφωνήσουν σε ένα νούμερο, το οποίο υποτίθεται ότι ήταν δικό του αλλά στην πραγματικότητα αντιστοιχούσε στο τηλεφωνικό κέντρο του TMZ.

"Όπως υποσχέθηκα, ΣΗΜΕΡΑ θα απαντήσω σε όλα τα τηλεφωνήματα των θαυμαστών στο νούμερο (888) 847 9869. Τα λέμε σύντομα!", έγραψε στο Twitter του σύμφωνα με δημοσίευμα του Billboard, και λίγο αργότερα συμπλήρωσε: "Ακόμα να μου τηλεφωνήσετε;".

Το πρώτο tweet έχει σβηστεί από το λογαριασμό του Bieber, ενώ το δεύτερο υπάρχει ακόμα.

Φυσικά, κανένας δεν συνομίλησε με τον Καναδό τραγουδιστή, ωστόσο το τηλεφωνικό κέντρο της ιστοσελίδας που ειδικεύεται σε ειδήσεις που αφορούν διασημότητες, μπλόκαρε από τα τηλεφωνήματα των θαυμαστών του Bieber.

Επιπροσθέτως, οι fans που τηλεφώνησαν δεν χρεώθηκαν την κλήση, αντιθέτως φούσκωσε ο τηλεφωνικός λογαριασμός του TMZ, αφού πρόκειται για tool free νούμερο.

Το TMZ παραδέχτηκε ότι η φάρσα του νεαρού αστέρα της ποπ ήταν επιτυχημένη μέσω ενός μηνύματος που ανάρτησε ο δημοσιογράφος της σκανδαλοθηρικής ιστοσελίδας Dax Holt στο Twitter του: "Τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν!! #BieberAprilFoolsJoke LOL! Πολύ καλή φάρσα".
var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά