Google Maps: Δρομολόγια σε πραγματικό χρόνο

Google Maps: Δρομολόγια σε πραγματικό χρόνο

Google Maps: Δρομολόγια σε πραγματικό χρόνο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 99 ΦΟΡΕΣ

Το Google Maps πρόσθεσε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, για τις ώρες αναχώρησης του μετρό της Νέας Υόρκης για τις επτά γραμμές που διαθέτουν αυτού του είδους δεδομένα. Αυτές περιλαμβάνουν τις γραμμές 1, 2, 3, 4, 5, 6, και τη γραμμή Times Square – Grand C

Το Google Maps πρόσθεσε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, για τις ώρες αναχώρησης του μετρό της Νέας Υόρκης για τις επτά γραμμές που διαθέτουν αυτού του είδους δεδομένα. Αυτές περιλαμβάνουν τις γραμμές 1, 2, 3, 4, 5, 6, και τη γραμμή Times Square – Grand Central.

Οι άλλες γραμμές του Metropolitan Transit απαιτούν μια ακριβή αναβάθμιση για να είναι σε θέση να παρέχουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Οι επιβάτες στην Ουάσιγκτον, θα λαμβάνουν επίσης άμεσες ειδοποιήσεις μέσω της υπηρεσίας Google Maps. Αυτό θα είναι χρήσιμο για τους κατοίκους της πρωτεύουσας, οι οποίοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να βρουν διαδρομές που δεν έχουν καθυστερήσεις ή αλλαγές στο πρόγραμμα.

Οι επιβάτες των μέσων μεταφοράς στο Σολτ Λέικ Σίτι και στη Γιούτα, μπορούν επίσης να λαμβάνουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για λεωφορεία και τραμ.

Όλοι οι χρήστες του Google Maps σε υπολογιστές, Android και iOS πλατφόρμες μπορούν να έχουν πρόσβαση τα νέα στοιχεία μετακίνησης άμεσα. Το MTA επίσης κυκλοφόρησε πρόσφατα μια επίσημη εφαρμογή που παρέχει τις ίδιες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για το μετρό της Νέας Υόρκης.

Πηγή: SecNews

var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά