Jim Morrison: "Το πάχος είναι όμορφο"

Jim Morrison: "Το πάχος είναι όμορφο"

Jim Morrison: "Το πάχος είναι όμορφο"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 104 ΦΟΡΕΣ

Η τροφαντή Adele βρήκε επιτέλους έναν υποστηριχτή στο πρόσωπο του θρυλικού frontman των Doors, Jim Morrison, ο οποίος ήταν οπαδός του πάχους, όπως αποκαλύπτεται σε ένα animated-video που μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube.

Η τροφαντή Adele βρήκε επιτέλους έναν υποστηριχτή στο πρόσωπο του θρυλικού frontman των Doors, Jim Morrison, ο οποίος ήταν οπαδός του πάχους, όπως αποκαλύπτεται σε ένα animated-video που μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube.

Το βίντεο είναι το τελευταίο project της σειράς "Blank on Blank" που δημιούργησε το μη κερδοσκοπικό τηλεοπτικό δίκτυο PBS.

Πρόκειται για ένα απόσπασμα από μία συνέντευξη του χαρισματικού τραγουδιστή και στιχουργού στον βραβευμένο σκηνοθέτη και δημοσιογράφο Howard Smith, το 1969, δύο χρόνια πριν το θάνατό του.

Στο βίντεο, ο Morrison αναφέρεται στα παραπανίσια κιλά που είχε πάρει όταν ήταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, και εξηγεί το λόγο που αισθανόταν υπέροχα ως παχύσαρκος.

"Δεν καταλαβαίνω τι το κακό έχει ένας παχύς άνθρωπος. Γιατί είναι επαχθές να είσαι χοντρός; Θυμάμαι τον εαυτό μου στο κολέγιο, όταν ήμουν 93 κιλά (...). Σηκωνόμουν από τις 6.30 το πρωί μόνο και μόνο για να πάρω το πρωινό μου. Αυγά, βρώμη, λουκάνικα και τοστ. Και γάλα. Στη συνέχεια παρακολουθούσα μερικά μαθήματα, μέχρι την ώρα του μεσημεριανού, έπειτα ξανά λίγες ώρες μάθημα και μετά βραδινό".

"Μέσα σε τρεις μήνες έφτασα να ζυγίζω σχεδόν 93 κιλά. Και ξέρεις... αισθανόμουν υπέροχα, σαν τανκ, σαν ένα πελώριο θηλαστικό, ένα μεγάλο τέρας. Περπατούσα στους διαδρόμους ή στο προαύλιο της σχολής και ένιωθα ότι μπορούσα να ρίξω νοκ-άουτ όποιον έμπαινε εμπόδιο στο δρόμο μου. Ήμουν ένα στιβαρό αρσενικό".

"Είναι απαίσιο να είσαι αδύνατος και κοκαλιάρης, γιατί... ξέρεις... ακόμα και ο άνεμος μπορεί να σε ρίξει κάτω. Το πάχος είναι όμορφο".

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Ο Jim Morrison πέθανε στις 3 Ιουλίου του 1971 σε ηλικία 27 ετών, στο Παρίσι. Η επίσημη εκδοχή είναι ότι η φίλη του Pamela Courson τον βρήκε νεκρό στη μπανιέρα, αναφέρει η Wikipedia. Δεν έγινε αυτοψία, γιατί ο γιατρός που τον εξέτασε είπε ότι δεν βρήκε στοιχεία εγκληματικής ενέργειας. Η απουσία αυτοψίας έδωσε λαβή για πολλές εικασίες σχετικά με την αιτία θανάτου.
var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά