Ένα συγκινητικό βίντεο για τους δότες μυελού των οστών

Ένα συγκινητικό βίντεο για τους δότες μυελού των οστών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 777 ΦΟΡΕΣ

Απο τον σύλλογο "Ροδαυγή", τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών.

Ένα συγκινητικό βίντεο προκειμένου να πεισθούν οι συμπολίτες μας να γίνουν δότες μυελού των οστών δημιούργησε η πρόεδρος του Συλλόγου "Ροδαυγή" του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών, κ. Κατερίνα Μπούκλα. Η ίδια κοινοποίησε το παρακάτω βίντεο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, το οποίο συνοδευόταν απο το κείμενο: "Η προσωπική μου εμπειρία ως μαμά Κατερίνα και ζώντας αυτή την αληθινή ιστορία, στο δικό μου το παιδάκι !!!!!!!!!!!!!!!!!! Όταν κοινοποίησα το βιντεάκι , ήταν αρκετά δύσκολο και επώδυνο για μένα για λόγους τους οποίους μπορεί να καταλάβει ο οποιοσδήποτε . Ο μοναδικός λόγος που το έκανα είναι για να καταλάβουμε , πόσο σημαντικό είναι να είμαστε ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ και να προσφέρουμε ΖΩΗ σε ένα αγγελούδι που την έχει πραγματικά ανάγκη . Για το δικό μου το παιδί βρέθηκε δότης και έκανε τη μεταμόσχευση , ζώντας στιγμές πλέον υπέροχες στη ΖΩΗ του . Τα υπόλοιπα παιδιά όμως που περιμένουν μόσχευμα μπορούμε να σκεφθούμε τι απέγιναν ? ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ , ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!"

Διαβάστε ακόμη

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»