Μαθήματα Yoga για την ενίσχυση της Praksis

Μαθήματα Yoga για την ενίσχυση της Praksis

Μαθήματα Yoga για την ενίσχυση της Praksis

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 31 ΦΟΡΕΣ

Η μεγάλη "οικογένεια" της Yoga καλεί τα μέλη αλλά και τους φίλους της σε μια ανοιξιάτικη γιορτή, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων και την προσφορά τους στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό PRAKSIS για την ενίσχυση του έργου του, την Κυριακή 14 Απριλίου 2013.

Η μεγάλη "οικογένεια" της Yoga καλεί τα μέλη αλλά και τους φίλους της σε μια ανοιξιάτικη γιορτή, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων και την προσφορά τους στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό PRAKSIS (www.praksis.gr) για την ενίσχυση του έργου του, και συγκεκριμένα για το Πρόγραμμα ΣΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΝ, το οποίο υλοποιείται για δεύτερη χρονιά σε δύο άξονες:

- τη λειτουργία Κέντρων Υποδοχής Αστέγων στην Αθήνα και τον Πειραιά, και - τη μηνιαία στήριξη 500 ελληνικών οικογενειών με ανήλικα παιδιά, (Αθήνα και Θεσσαλονίκη), οι οποίες βρίσκονται στο όριο της "αστεγίας".

Επειδή το αυτονόητο έγινε πολυτέλεια για πολλούς συνανθρώπους μας, καλούμαστε να στηρίξουμε με την παρουσία μας το Πρόγραμμα ΣΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΝ, την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00 πμ, στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών, Ι. Φωκιανός.

Η όποια οικονομική εισφορά για στήριξη του προγράμματος ΣΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΝ είναι στην αποκλειστική διακριτική ευχέρεια του καθενός, ΜΕ ΔΩΡΕΑ, ανάλογα με τη διάθεση και δυνατότητα και όποιο ποσό συγκεντρωθεί θα διατεθεί αποκλειστικά στην στήριξη του προγράμματος ΣΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΝ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια δίωρη πρακτική στη Yoga, από 4 διαφορετικές δασκάλες, εκπροσώπους διαφορετικών ειδών!

*Hatha Yoga, ευθυγραμμίσεις με τη Σίσσυ Φραγκιαδάκη *Vinyasa flow Yoga, δυναμική ροή με τη Μαρία Μαγκανάρη

Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά