ScarJo: "Δεν αντέχω τους άντρες που ζηλεύουν"

ScarJo: "Δεν αντέχω τους άντρες που ζηλεύουν"

ScarJo: "Δεν αντέχω τους άντρες που ζηλεύουν"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 74 ΦΟΡΕΣ

Η Scarlett Johansson φρικάρει με την καθημερινή ενασχόληση κάποιων συναδέλφων της με τα social media, ενώ η ίδια προτιμά να δίνει συνεντεύξεις μόνο όταν έχει να πει κάτι σημαντικό. Έτσι, με αφορμή την επιστροφή της στη μεγάλη οθόνη, η ScarJo φιγουράρει στ

Η Scarlett Johansson φρικάρει με την καθημερινή ενασχόληση κάποιων συναδέλφων της με τα social media, ενώ η ίδια προτιμά να δίνει συνεντεύξεις μόνο όταν έχει να πει κάτι σημαντικό. Έτσι, με αφορμή την επιστροφή της στη μεγάλη οθόνη, η ScarJo φιγουράρει στο Marie Claire Μαΐου.

Οι καλοί Θεοί άκουσαν τις προσευχές των θαυμαστών της και φέτος θα επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά τις ταινίες "The Avengers" και "Hitchcock".

Η 28χρονη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του ηθοποιού Joseph Gordon-Levitt με τίτλο "Don Jon" και στο "Under the Skin" του Jonathan Glazer. Επίσης, θα τη δούμε και στο σίκουελ του Κάπταιν Αμέρικα, των Anthony και Joe Russo, "Captain America: The Winter Soldier", το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Τον Απρίλιο του 2012 η Johansson δήλωνε ακόμα πληγωμένη από του διαζύγιό της με τον Καναδό ηθοποιό Ryan Reynolds, τώρα όμως η όμορφη ηθοποιός τονίζει ότι είναι έτοιμη να προχωρήσει στη ζωή της.

"Πήρα το χρόνο μου, επεξεργάστηκα όλα όσα έζησα τα τελευταία δύο χρόνια και τώρα αισθάνομαι ικανή να προχωρήσω. Εξακολουθώ να μαθαίνω τον εαυτό μου όσο μεγαλώνω κι αυτό με βοηθάει στις σχέσεις μου", είπε η Johansson.



Μετά το διαζύγιό της, το όνομά της έχει συνδεθεί με διάφορους γόηδες της showbiz, όπως τον Sean Penn, τον Jared Leto, Josh Hartnett, τον Patrick Wilson, τον Nate Naylor και πιο πρόσφατα τον Γάλλο πρώην εκδότη περιοδικού Romain Dauriac.

Δεν διευκρίνισε αν πράγματι είχε σχέση με όλους τους παραπάνω, πάντως η Johansson αποκάλυψε ποιά συμπεριφορά απεχθάνεται σε έναν άντρα.

"Δεν αντέχω τους άντρες που ζηλεύουν. Δεν με πειράζει να γίνεται περιστασιακά ένα είδους ελέγχου, αλλά δεν είναι καθόλου ελκυστικός ένας άντρας που ζηλεύει παθολογικά, γιατί μία τέτοια συμπεριφορά προδίδει ανασφάλεια", εξήγησε η Scarlett και συμπλήρωσε: "Είναι πραγματικά απαίσιο να προσπαθούν να σε ελέγξουν. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι αυτό σημαίνει αγάπη".

Η βραβευμένη με BAFTA και Tony ηθοποιός σχολίασε επίσης και τη μανία αρκετών συναδέλφων της με τα social media. Η απουσία της από το Twitter ή το Facebook είναι αισθητή γιατί "όλα αυτά με τρελαίνουν", όπως είπε χαρακτηριστικά. "Δεν καταλαβαίνω αυτή την ανάγκη να μοιράζονται τον εαυτό τους. Κάποιοι εκμεταλλεύονται τα social media απλά για να προβληθούν".
var switchTo5x=true; stLight.options({publisher: "a62b7025-1c15-422d-b317-4315738b6bb8"});

Διαβάστε ακόμη

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

ΕΟΔΥ: Προσοχή στα κουνούπια και τον ιό του Δυτικού Νείλου – Τα μέτρα προφύλαξης

Αντικειμενικές αξίες: Αυτοί είναι οι δήμοι και οι ζώνες στις οποίες «κουρεύονται»

Διεπιστημονική έρευνα στις Νησίδες του Αιγαίου