Blue Riviera Levendi: Ένα ιδανικό συγκρότημα κατοικιών

Blue Riviera Levendi: Ένα ιδανικό συγκρότημα κατοικιών

Blue Riviera Levendi: Ένα ιδανικό συγκρότημα κατοικιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 76 ΦΟΡΕΣ

Ο όμιλος INTRAKAT, μέσω της θυγατρικής του EUROKAT και σε συνεργασία με τις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ΛΕΒΕΝΤΗ σχεδίασαν και υλοποίησαν την αξιοποίηση ενός μοναδικού σε ομορφιά κτήματος το οποίο αποτελούσε για δεκαετίες σημείο αναφοράς για τον τουρισμό το

Ο όμιλος INTRAKAT, μέσω της θυγατρικής του EUROKAT και σε συνεργασία με τις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ΛΕΒΕΝΤΗ σχεδίασαν και υλοποίησαν την αξιοποίηση ενός μοναδικού σε ομορφιά κτήματος το οποίο αποτελούσε για δεκαετίες σημείο αναφοράς για τον τουρισμό του Νομού Φθιώτιδας.

Στην τοποθεσία του παραθαλασσίου ξενοδοχειακού συγκροτήματος ΛΕΒΕΝΤΗ, επί της παλαιάς Εθνικής Αθηνών Λαμίας, κατασκευάσθηκε το Blue Riviera Levendi, ένα σύγχρονο συγκρότημα εξοχικών κατοικιών πάνω στη θάλασσα, ενταγμένο μέσα σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον και με καταπληκτική θέα στον Ευβοϊκό κόλπο.

Το Blue Riviera Levendi, αποτελείται από πέντε κτίρια το κάθε ένα από τα οποία έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και προσφέρει μεγάλη ποικιλία κατοικιών τόσο σε επιφάνειες όσο και σε θέα και παροχές.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του συγκροτήματος με διαμερίσματα και μεζονέτες από 55 τ.μ. έως 130 τ.μ., συνδυάζει υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.

Στην πλειοψηφία τους οι κατοικίες προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και διαθέτουν κήπο ή αποκλειστική χρήση δώματος.

Ο χώρος που βρίσκεται το συγκρότημα είναι απομονωμένος διπλά σε άλσος, πάνω στην παραλία και χωρίς να υπάρχουν άλλες κατοικίες κοντά, προσφέροντας ιδιωτικότητα στους κατοίκους.

Ιδανικό ορμητήριο τόσο για χειμερινές όσο και για καλοκαιρινές αποδράσεις, αφού βρίσκεται μόλις 1 ώρα μακριά από την Αράχωβα και 2 ώρες από το Καρπενήσι, ενώ από το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, οι Βόρειες Σποράδες απέχουν μόλις 2 ώρες.

Το ήπιο κλίμα της περιοχής αρχίζει από το Πάσχα και έτσι επιτρέπει τις διακοπές όλο το χρόνο.

Οι κάτοικοι του Blue Riviera Levendi μπορούν να απολαύσουν, πέρα από την αποκλειστική παραλία που βρίσκεται στα πόδια του συγκροτήματος, τις παραλίες στο Λογγό, τον Κάλαμο και τις Συκιές.

Για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ προσφέρεται εξοπλισμός στις οργανωμένες παραλίες του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων.

Ο μόλος που βρίσκεται στα πόδια του συγκροτήματος, αποτελεί αφετηρία για εκδρομές με σκάφος στα παράλια της Βόρειας Εύβοιας, αλλά και στις όμορφες αμμουδιές που κρύβονται στα Λιχαδονήσια.



Λίγα λόγια για τα Λιχαδονήσια:

Απέναντι από το συγκρότημα βρίσκεται μία συστάδα νησιών, που οι ντόπιοι αποκαλούν Σεϋχέλες. Είναι τα Λιχαδονήσια, ένα σύμπλεγμα μικρών νησιών, τα οποία αναδύθηκαν μετά από μεγάλο σεισμό πριν χιλιάδες χρόνια.

Τα νησάκια αυτά αποτελούν εξαιρετικό προορισμό για μονοήμερες θαλάσσιες εκδρομές και εξερευνήσεις.

Τα μεγαλύτερα από τα νησάκια αυτά είναι η Στρογγυλή και η Μανολιά, λίγο μικρότερα η Μικρή Στρογγυλή, το Στενό, η Βάγια και μερικά ακόμα μικρότερα που ονομάζονται Ποντικονήσια.

Σε ένα από τα νησάκια η παραλία είναι οργανωμένη και προσφέρει όλα τα απαραίτητα χωρίς χρηματικό αντίτιμο (ξαπλώστρες και ομπρέλες είναι δωρεάν).

Ο βυθός της Λιχάδας και των Λιχαδονήσων είναι εξαιρετικά πλούσιος και υπάρχουν αρκετά παλιά ναυάγια τα οποία όχι άδικα κεντρίζουν το ενδιαφέρον των καταδυτών.

Mε την αρχιτεκτονική υπογραφή του Στέλιου Αγιοστρατίτη το "Blue Riviera Levendi" ολοκληρώνεται το 2013, και αποτελεί ένα από τα λίγα συγκροτήματα β' κατοικίας που υλοποιούνται αυτή την στιγμή.

Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά