Οι Jazzical Ladies στο Cabaret Voltaire

Οι Jazzical Ladies στο Cabaret Voltaire

Οι Jazzical Ladies στο Cabaret Voltaire

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 92 ΦΟΡΕΣ

Δυο θεατρίνες! Δύο σουμπρέτες, μοναδικές! Δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, οι "Jazzical Ladies", συνεργάζονται αρμονικά σε μια χειροποίητη μουσική παράσταση, απ’ αυτές που θέλουν μεράκι, φαντασία και αυθεντικό χιούμορ για να σταθούν.

Δυο θεατρίνες! Δύο σουμπρέτες, μοναδικές! Δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, η Λούσα Μαρσέλλου και η Νάντια Μητρούδη, συνεργάζονται αρμονικά σε μια χειροποίητη μουσική παράσταση, απ’ αυτές που θέλουν μεράκι, φαντασία και αυθεντικό χιούμορ για να σταθούν.

Με το πηγαίο ταλέντο και τον αυθορμητισμό των παλιών, καλών θεατρίνων, που με μια βαλίτσα στο χέρι και δυο σκηνικά, κάποτε όργωναν την Ελλάδα.

Τα δυο κορίτσια ξεκινούν το ταξίδι τους από τις αρχές του 20ου αιώνα και φτάνουν μέχρι και σήμερα με τραγούδια που αγαπήθηκαν στο μουσικό θέατρο και τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο, συνδυάζοντας τα με χιουμοριστικά και θεατρικά σκετς μιας άλλης αλλά και… μιας νέας εποχής!

Μια βραδιά με πολύ τραγούδι -που θα σας είναι αδύνατο να μείνετε αμέτοχοι- με στιγμές ανεξάντλητου αυτοσχεδιασμού και ανατρεπτικές εξελίξεις, θα σας παρασύρουν σ’ ένα τζαζ, σουίνγκ αλλά και ντίσκο δεύτερο μέρος, που θα σας απογειώσει!

Εμπιστευθείτε το βράδυ σας, στις "Jazzical Ladies", Λούσα Μαρσέλλου και Νάντια Μητρούδη, και ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως τον "παλιό καλό" αλλά και τον… "νέο καλό καιρό"!!!

Links: Facebook Page Jazzical Ladies

Διαβάστε ακόμη

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

ΕΟΔΥ: Προσοχή στα κουνούπια και τον ιό του Δυτικού Νείλου – Τα μέτρα προφύλαξης

Αντικειμενικές αξίες: Αυτοί είναι οι δήμοι και οι ζώνες στις οποίες «κουρεύονται»

Διεπιστημονική έρευνα στις Νησίδες του Αιγαίου