ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: «Βαριές» καμπάνες για τους «ντοπέ»

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: «Βαριές» καμπάνες για τους «ντοπέ»

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: «Βαριές» καμπάνες για τους «ντοπέ»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 267 ΦΟΡΕΣ

Με τις διατάξεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ (WADA), καθώς επίσης και με τις διατάξεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ʼρσης Βαρών (IWF), εναρμόνισε τον κανονισμό της περί ντόπινγκ η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών. Η απόφαση της Γ.Σ. ήταν ομόφωνη,

Με τις διατάξεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ (WADA), καθώς επίσης και με τις διατάξεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ʼρσης Βαρών (IWF), εναρμόνισε τον κανονισμό της περί ντόπινγκ η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών. Η απόφαση της Γ.Σ. ήταν ομόφωνη, ενώ μεταξύ άλλων καθορίστηκαν και αυστηρότερες ποινές.

Ετσι, με βάση τις νέες διατάξεις, η ποινή για την πρώτη παράβαση κανονισμού ντόπινγκ μετατρέπεται από δύο σε τέσσερα χρόνια, ενώ αποφασίστηκε ομόφωνα και ο ισόβιος αποκλεισμός από την Ολυμπιακή ομάδα κάθε αθλητή, ο οποίος θα βρεθεί θετικός στην χρήση αναβολικών ουσιών ή θα υποπέσει σε άλλη σοβαρή παράβαση ντόπινγκ.

Η ΕΟΑΒ αναφέρει στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε, πως «... θεωρεί ουσιώδη παράλειψη από την πλευρά της Πολιτείας, την μη πραγματοποίηση ελέγχου ντόπινγκ στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα, που έγινε την περασμένη εβδομάδα στην Καλαμάτα».

Στην τακτική ΓΣ εγκρίθηκαν ομόφωνα, πέρα από την τροποποίηση του Κανονισμού Ντόπινγκ, ο Διοικητικός απολογισμός του Δ.Σ. και ο Οικονομικός Απολογισμός της χρονικής περιόδου 1/1-31/12/2009, συνολική αποτίμηση των αποτελεσμάτων του έτους 2009 και έγκριση Ισολογισμού έτους 2009.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου