ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ: Κρίσιμος ο αγώνας με Ηρακλή

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ: Κρίσιμος ο αγώνας με Ηρακλή

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ: Κρίσιμος ο αγώνας με Ηρακλή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 256 ΦΟΡΕΣ

Ο Σήφης Δασκαλάκης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Εργοτέλη χαρακτήρισε ως κρίσιμο τον αγώνα με τον Ηρακλή ενώ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να τους στηρίξει.

Ο Σήφης Δασκαλάκης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Εργοτέλη χαρακτήρισε ως κρίσιμο τον αγώνα με τον Ηρακλή ενώ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να τους στηρίξει. «Την Κυριακή δίνουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή και κρίσιμο για τη εξέλιξη του πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής δείχνει στα τελευταία παιχνίδια ένα πολύ καλό πρόσωπο και έχει πετύχει σημαντικές νίκες που τον ανέβασαν βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Εμείς από την μεριά μας έχουμε ως στόχο να επιστρέψουμε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Όλα τα παιδιά που βρισκόμαστε στην ομάδα έχουμε καταλάβει την κρισιμότητα της αναμέτρησης και θα εμφανιστούμε έτοιμοι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, η οποία θα μας δώσει ψυχολογία για τους τρεις τελευταίους αγώνες. Θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να οδηγήσουμε τον Εργοτέλη όσο πιο ψηλά γίνεται.
Θέλουμε την στήριξη όλου του Κρητικού κοινού. Να έρθουν στο γήπεδο να μας στηρίξουν και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καθήκον μας για να φύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”