ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4823 ΦΟΡΕΣ

Με άγριες διαθέσεις ξεκίνησε φέτος ο χειμώνας για τα νησιά μας. Διακοπές αυτή την ώρα σε διάφορες περιοχές του νησιού μας.

Με άγριες διαθέσεις μπήκε φέτος ο χειμώνας για το νησί της Ρόδου. Οι καταρρακτώδεις βροχές που από χθες το μεσημέρι έκαναν την εμφάνισή τους στο νησί μας, δημιουργώντας μια σειρά από προβλήματα, συνεχίστηκαν και σήμερα τα ξημερώματα. Λίγο μετά τις 9 το πρωί ανεμοστρόβιλος έκανε την εμφάνισή του ανοιχτά της Ρόδου, ξεκινώντας από την περιοχή της Ιξιάς και καταλήγοντας στην θαλάσσια περιοχή βόρεια του Ενυδρείου της Ρόδου, χωρίς ευτυχώς να δημιουργήσει άλλου είδους προβλήματα. Το εντυπωσιακό αλλά παράλληλα και επικίνδυνο αυτό φυσικό φαινόμενο, αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και πιο έντονο στο νησί μας. 'Αστραψε ο ουρανός χθες το βράδυ Εντυπωσιακό ήταν το χθεσινοβραδινό θέαμα στο βόρειο τμήμα του νησιού μας απο τις αστραπές που επι τουλάχιστον μια ώρα φώτιζαν τον ουρανό. Η "ηλεκτρική καταιγίδα" ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ και η διάρκειά της ήταν μεγαλύτερη απο μια ώρα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή την ώρα διακοπές ρεύματος έχουν αρκετές περιοχές του νησιού, οι βλάβες όμως όπως όλα δείχνουν δεν είναι σημαντικές.

Διαβάστε ακόμη

Σε πολλά χωριά της Ρόδου βρέθηκε με την οικογένειά του τις ημέρες του Πάσχα ο Δήμαρχος Ρόδου

Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες - Δηλώσεις του Δημάρχου Ρόδου κου Αλέξανδρου Κολιάδη

Γ. Νικητιάδης: Συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά μας και αυτή την εβδομάδα

Έφυγε από τη ζωή ο παραδοσιακός οργανοπαίκτης από τον Αρχάγγελο, Αντώνης Κ. Τσακίρης

Συμβαίνει τώρα: τροχαίο ατύχημα στην Ψαροπούλα

Προσοχή: Χωρίς φανάρια η διασταύρωση Ρόδου-Λίνδου με Τραουνού!

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Ρόδο σταθμευμένο όχημα (βίντεο)

Εντυπωσιακά κι ελπιδοφόρα τα πρώτα στοιχεία για την εξέλιξη του τουρισμού φέτος στη χώρα μας