ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σημαντικό Δ.Σ. της ΠΑΕ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σημαντικό Δ.Σ. της ΠΑΕ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σημαντικό Δ.Σ. της ΠΑΕ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 309 ΦΟΡΕΣ

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι στην Πλ. Αλεξάνδρας. Ο Σωκράτης Κόκκαλης και οι συνεργάτες του θα προχωρήσουν σε αποφάσεις που θα έχουν σκοπό την ενδυνάμωση της εταιρείας και της ομάδας, ενώ θα

Σημαντική η σημερινή ημέρα για τον Ολυμπιακό καθώς το μεσημέρι θα γίνει η έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ προκειμένου  να συζητηθούν ζητήματα που απασχολούν την εταιρεία και την ομάδα για την χρονιά που ολοκληρώνεται και για την επόμενη σεζόν, αλλά και να προχωρήσουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη μετοχική σύνθεση της εταιρείας με τη μεγαλύτερη συμμετοχή του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Ο Ολυμπιακός δεν έχει επισημοποιήσει την ατζέντα της συνεδρίασης και ως εκ τούτου το ενδιαφέρον για τις αποφάσεις που θα ληφθούν είναι μεγάλο.

Ο Ολυμπιακός θα καθορίσει επίσης τη στάση του για τα γεγονότα στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ αναλόγως και με τις εκθέσεις που θα κάνουν οι αρμόδιοι του αγώνα. Αν οι ερυθρόλευκοι τις κρίνουν ελλιπείς, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε καταγγελίες προς τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές και όχι μόνο.

Στην ομάδα η ικανοποίηση είναι μεγάλη για τη νίκη στο ντέρμπι αλλά και η πεποίθηση ότι το πρωτάθλημα χάνεται από τις απώλειες που είχε η ομάδα στα παιχνίδια με υποδεέστερους αντίπαλους παραμένει. Ο Νικοπολίδης μάλιστα δήλωσε ξεκάθαρα ότι το πρωτάθλημα δεν το παίρνει ο Παναθηναίκός, το χάνει ο Ολυμπιακός.

Μεγάλη δυσαρέσκεια υπήρξε στην ομάδα για τη διαιτησία του Δαλούκα στο ντέρμπι, αλλά και για τη συμπεριφορά του Γιώργου Καραγκούνη η οποία σχολιάστηκε αρνητικά κυρίως από τους ξένους παίκτες του Ολυμπιακού.

Σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για τον αγώνα με την Ξάνθη, θα γίνει γνωστό το διάστημα της απουσίας του Μέλμπεργκ αλλά και σε ποιά ματς θα εκτίσουν την ποινή τους ο Αβρ. Παπαδόπουλος και ο Μαρέσκα.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων