Πρωτοφανής η Συμμετοχή των Νισύριων στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Πατριωτικής Ενωτικής Κίνησης Αναγέννησης της Νισύρου (ΠΕΚΑΝ)

Πρωτοφανής η Συμμετοχή των Νισύριων στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της  Πατριωτικής Ενωτικής Κίνησης Αναγέννησης της Νισύρου (ΠΕΚΑΝ)

Πρωτοφανής η Συμμετοχή των Νισύριων στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Πατριωτικής Ενωτικής Κίνησης Αναγέννησης της Νισύρου (ΠΕΚΑΝ)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 671 ΦΟΡΕΣ

Πρωτοφανής στα ιστορικά της Νισύρου ήταν η συγκέντρωση του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΠΕΚΑΝ με υποψήφιο δήμαρχο τον καθηγητή Χριστοφή Κορωναίο, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 24 Απριλίου στην κεντρική πλατεία «Ποταμός» του Μανδρακίου Νισύρου. Ενθουσιασμός και ελπίδα για την νίκη της ΠΕΚΑΝ πλημμύρισαν τα περισσότερα από 250 άτομα που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ακολούθησε ομιλία του υποψηφίου δημάρχου κ. Χριστοφή Κορωναίου με αναφορά στην ανάγκη για αλλαγή στην Νίσυρο. Εδωσε έμφαση στην ξεκάθαρη επιλογή που υπάρχει μεταξύ των δύο υποψηφίων δημάρχων, μια επιλογή που ενδυναμώνεται ακόμη περισσότερο, όπως είπε, μετά την αθρόα παράνομη εγγραφή αλλοδαπών Βουλγάρων και Ρουμάνων πολιτών στους εκλογικούς καταλόγους της Νισύρου από τον νύν δήμαρχο με στόχο την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος. Αυτό το γεγονός και μόνο είναι αρκετό να αποτρέψει κάθε Νισύριο από το να δώσει την ψήφο του στον νύν δήμαρχο. Ο κ. Κορωναίος πλαισωμένος από τους συνεργάτες του και στελέχη της ΠΕΚΑΝ, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της ΠΕΚΑΝ για τις εκλογές της 18ης Μαίου 2014. Με το πέρας της παρουσίασης των υποψηφίων προσφέρθηκαν λουκουμάδες στους παρευρισκόμενους φτιαγμένοι από τις γυναίκες της ΠΕΚΑΝ. Τα ονόματα των υποψηφίων με αλφαβητική σειρά είναι τα ακόλουθα: Κορωναίος Χριστοφής του Ιωάννου, Υποψήφιος Δήμαρχος ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ 1. Ανδριώτης Μιχάλης του Αντωνίου 2. Απριλάκης Μιχαήλ του Ηλία 3. Γιαννάκης-Μάρτιν Παναγιώτης του Μιχαήλ 4. Δημητριάδης Μιχαήλ του Ιωάννου 5. Ζαχαριάδης Μιχαήλ του Αντωνίου 6. Καραντώνης Ελευθέριος του Αντωνίου 7. Καρούτσου Ειρήνη του Σταματίου 8. Καρπαθάκη Μαρία του Βαίτη 9. Καρπαθάκης Αντώνιος του Μεταξωτού 10. Κατσιματίδης Ιωάννης του Νικολάου 11. Κετσές Δημήτριος-Σταύρος του Μιχαήλ 12. Κόμνου-Γεωργαλλή Ευανθία του Ιωάννου 13. Μελαχροινάκης Ευάγγελος του Θεοφάνη 14. Νικολίτσης Αντώνιος του Σταύρου 15. Σακλαρίδου Ασημένη του Κωνσταντίνου 16. Σταυριανός Νικόλαος του Κωνσταντίνου 17. Σφακιανάκης Ανδρέας του Ιωάννη 18. Σφακιανός Αχιλλέας του Ιωάννη 19. Σφακιανού Δήμητρα του Κωνσταντίνου 20. Τορίζη Καλλιόπη του Κωνσταντίνου 21. Τριανταφύλλου Ιωάννης του Κωνσταντίνου 22. Φραντζή Χρυσοβαλάντου Μαρία του Κωνσταντίνου 23. Φωτείνης Στυλιανός του Παναγιώτη 24. Χαρτοφύλη Ελισάβετ του Ιωάννη 25. Χαρτοφύλης Αδαμάντιος-Ανάργυρος του Αντωνίου 26. Χατζηνικολάου Ιάκωβος του Δημητρίου Τοπικό Συμβούλιο Μανδρακίου Νισύρου 1. Βεζυρόγλου Μιχαήλ του Ιωάννου 2. Καραγεωρίου Μαρία του Παντελή 3. Κορέντζελου Πλουσία του Ιωάννη 4. Χαρτοφύλη Καλλιόπη του Μιχαήλ Τοπικό Συμβούλιο Εμπορειού-Πάλων Νισύρου 1. Ανθόπουλος Ιωάννης του Κωνσταντίνου 2. Πετεινέρης Κωνσταντίνος του Εμμανουήλ Τοπικό Συμβούλιο Νικειών Νισύρου 1. Μαστρομιχάλη Ελεονώρα του Ιωάννη 2. Πανταρώτας Γεώργιος του Ιωάννου

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»