Στον Αρχάγγελο περιόδευσε ο Μπενέτος Σπύρου

Στον Αρχάγγελο περιόδευσε  ο Μπενέτος Σπύρου

Στον Αρχάγγελο περιόδευσε ο Μπενέτος Σπύρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 304 ΦΟΡΕΣ

Στον Αρχάγγελο περιόδευσε  προχθες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, επικεφαλής της «Νησιωτικής Ανατροπής» Μπενέτος Σπύρου, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο χωρικό αντιπεριφερειάρχη Μιχάλη Κόκκινο και στελέχη της παράταξης. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο επικεφαλής της «Νησιωτικής Ανατροπής» είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής και να ακούσει τα προβλήματα τους. Ο Μπενέτος Σπύρου απάντησε στα ερωτήματα των πολιτών και τους γνωστοποίησε τους άξονες που θα κινηθεί την επόμενη μέρα, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής. Νωρίτερα ο υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Κόκκινος συνοδευόμενος από υποψηφίους και στελέχη της «Νησιωτικής Ανατροπής» επισκέφθηκε Καλυθιές, Αφάντου και Λίνδο και μοιράστηκε με τους κατοίκους τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»