“Γκρεμός” για έναν από τους τρεις

“Γκρεμός” για έναν  από τους τρεις

“Γκρεμός” για έναν από τους τρεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 96 ΦΟΡΕΣ

Στις 4 το απόγευμα της Κυριακής θα ξεκινήσουν τα τρία παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ της Β’ κατηγορίας. Την μοίρα του Δαμάγητου θα δώσουν μάχη για να αποφύγουν οι Νηρέας, ʼγιος Ισίδωρος και Τήλος

Την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει γνωστό το όνομα της ομάδας που θα ακολουθήσει τον Δαμάγητο στην Γ’ κατηγορία. Τα παιχνίδια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ θα ξεκινήσουν στις 4 το απόγευμα, με την παραμονή να «παίζεται» μεταξύ του Νηρέα, του Αγίου Ισιδώρου και της Τήλου, η οποία και βρίσκεται στην δυσχερέστερη θέση.

Αν ο Νηρέας αντιμετωπίζει στις Φάνες τον βαθμολογικά αδιάφορο Ακουσίλαο και χρειάζεται έστω έναν βαθμό για να πετύχει τον στόχο του, ο ʼγιος Ισίδωρος θα σωθεί σίγουρα αν επιβληθεί στην έδρα του του εδώ και καιρό καταδικασμένου Δαμάγητου, ενώ βασική προϋπόθεση για να τα καταφέρει η Τήλος είναι μία δική της επιτυχία στο Καρακόνερο, όπου την περιμένει ο άνετος Ροδιακός.

Αν οι Τηλιακοί τα καταφέρουν, θα περιμένουν το αποτέλεσμα των αγώνων που δίνουν οι ανταγωνιστές τους. Αν «σκοντάψει» ο Άγιος Ισίδωρος, θα τον προσπεράσουν, ενώ σε περίπτωση ήττας του Νηρέα θα ισοβαθμίσουν με την ομάδα της Κρεμαστής και θα αποκτήσουν μία δεύτερη ευκαιρία σε αγώνα μπαράζ, αφού στις δύο συναντήσεις τους για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι Νηρέας και Τήλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι.


Το πρόγραμμα της Κυριακής:
*Φάνες (16:00) Ακουσίλαος-Νηρέας Παρατηρητής: Βελής
*Καρακόνερο (16:00) Ροδιακός-Τήλος Παρατηρητής: Φραντζής Η.
*Κοσκινού (16:00) Άγιος Ισίδωρος-Δαμάγητος Παρατηρητής: Παπαβεργής.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.