Αυστηρή προειδοποίηση στους μικροπωλητές

Αυστηρή προειδοποίηση στους μικροπωλητές

Αυστηρή προειδοποίηση στους μικροπωλητές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 611 ΦΟΡΕΣ

Αυστηρή προειδοποίηση προς τους μικροπωλητές της πύλης Ντ’ Αμπουάζ (σ.σ. “Πλατανάκια”) απέστειλε η Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης του Δήμου Ρόδου, ώστε να μην δραστηριοποιηθούν εκεί πριν την ολοκλήρωση του έργου που εκτελείται, κάτι που προκαλεί την αντίδραση μερίδας τους λόγω της καθυστέρησης που έχει σημειωθεί!

Συγκεκριμένα, η αρμόδια Διεύθυνση του Δήμου, απέστειλε σχετικό έγγραφο στους μικροπωλητές της περιοχής με θέμα «αυθαίρετη κατάληψη εντός του εργοταξιακού χώρου του έργου “διαμόρφωση και αποκατάσταση γέφυρας d’ Amboise”», το οποίο κοινοποίησε τόσο στον κ. Εισαγγελέα όσο και στο Α.Τ. Ρόδου. Με αυτό τους τονίζει ότι με σχετική εργολαβική σύμβαση εκτελούνται εργασίες στο συγκεκριμένο σημείο από την οδό Δημοκρατίας ως και την οδό Ορφέως και κατά το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι και τον τρέχοντα μήνα.

Αναφέρει, στη συνέχεια, ότι παρά τη σήμανση που έχει τοποθετηθεί αλλά και ότι το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 22 Απριλίου και έχει ληφθεί μέριμνα για τη διέλευση των πεζών, έχει τοποθετηθεί αυθαίρετα πάγκος εντός του εργοταξίου.

Επίσης, αναφέρει η υπηρεσία, ότι έτσι παρεμποδίζεται η εκτέλεση των υπολειπόμενων εργασιών και θα πρέπει να μετακινηθεί ενώ εφιστά την προσοχή για τυχόν πρόκληση ζημιών εντός του εργοταξιακού χώρου.

Σημειώνεται ότι για τη συγκεκριμένη περιοχή έχουν χωροθετηθεί 17 θέσεις μικροπωλητών και από μερίδας τους αντιτείνεται ότι ενώ οι ίδιοι είναι νόμιμοι και έχουν υποστεί ήδη καθυστέρηση για την έναρξη της εργασίας τους αφού η σεζόν έχει ξεκινήσει-υπενθυμίζεται ότι υπήρξε διακοπή των εργασιών για κάποιο διάστημα μετά από παρέμβαση της αρχαιολογίας-τώρα τους προειδοποιούν κιόλας!

Διαβάστε ακόμη

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια

Το έθιμο επιστροφής της εικόνας της Παναγιάς Σκιαδενής στο μοναστήρι

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Ρόδου για την απώλεια υπαλλήλου του δήμου

Σε κατανυκτικό κλίμα η περιφορά επιταφίων - Στον Αρχάγγελο της Ρόδου ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης

Πασχαλινό μήνυμα της βουλευτού Μίκας Ιατρίδη

Ευχετήριο μήνυμα του Αντ. Καμπουράκη

Ευχές του δημάρχου Ρόδου, Αλέξανδρου Κολιάδη για το Πάσχα

Εντυπωσιακοί και μοναδικοί οι επιτάφιοι στο νησί της Ρόδου